Najaarskriebels? Op naar Interieur Decor

Algemeen

DELFT – Heeft u ook al last van najaarskriebels? In de koude wintermaanden is het fijn om een gezellig en warm aangeklede woonkamer te hebben. Bij Interieur Decor aan de Binnenwatersloot 9-13 kunt u hiervoor volop ideeën opdoen.

“Met raamproducten kun je de kamer figuurlijk warm maken, maar natuurlijk ook letterlijk”, zegt Petra Mens. “Door te kiezen voor dikke gordijnen, bijvoorbeeld velours, houd je al flink wat kou tegen. Een ander raamproduct is bijvoorbeeld Duette van Luxaflex. Ook die werken heel isolerend.”

Interieur Decor heeft regelmatig aantrekkelijke acties. In de huidige actie is diezelfde Duette het actieartikel. Bij aanschaf van drie stuks Duette van Luxaflex krijgt u namelijk de derde gratis. Deze actie is geldig tot 15 november a.s. “Ook met andere artikelen uit ons assortiment kan een gezellige sfeer in huis gecreëerd worden”, gaat Petra verder. “Meestal met wat grovere materialen, bijvoorbeeld de wollen plaids voor op de bank. We hebben ook een groot aantal krukjes en poefjes om het huis mee op te leuken. Ook daarbij zie je veel breiwerk.” 

Licht bepaalt ook in belangrijke mate de sfeer in de kamer. Op dit gebied is er bij Interieur Decor eveneens genoeg keuze. U vindt in de winkel uiteenlopende soorten lampen. Daarnaast zijn er vele accessoires die uw kamer helemaal af kunnen maken. Denk hierbij aan kussens, kaarsen, kandelaars, vazen en dergelijke. Hier zitten ook veel leuke dingen tussen om aan iemand cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerstmis. “Een mooi karpet op de vloer doet het altijd goed in de wintermaanden”, vergeet Petra bijna nog te vermelden. “Bij ons zijn karpetten in uiteenlopende materialen en afmetingen verkrijgbaar.” 

Telefoon: (015) - 214 19 90. Internet: www.interieurdecor.nl.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12