Showgroep Dreamgirls steelt weer de show

DELFT – Showgroep Dreamgirls heeft vorig weekend, tijdens een wedstrijd in Hardinxveld-Giessendam, heel wat prijzen binnengehaald. De Delftenaren wonnen in totaal vijftien medailles voor de solisten en duo- onderdelen, waarvan zes keer een eerste plaats, vijf keer een tweede plaats en vier keer een derde plaats.

De Delftse deelnemers Kitty van Pelt, Daniëlle van Pelt, Wendy Kools, Samantha Vermeulen en Charissa Geevers kunnen zich daarmee plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Gizem, het jongste lid van Dreamgirls, behaalde een eerste prijs bij het onderdeel Basic strut, waaraan ze voor het eerst meedeed. Bij de groepen is Showgroep Dreamgirls ook goed in de prijzen gevallen. 

Alle groepen die meededen wonnen een beker. Team B en Team C wisten zich ook met voldoende punten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen, waarvoor Team D zich de vorige wedstrijd al had weten te plaatsen. Team C ging voor het eerst op met hun nieuwe adembenemende show waar iedereen geboeid naar keek. Meer informatie over Showgroep Dreamgirls op www.showgroepdreamgirls.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1