Verkiezing Miss Delft op Zondag wordt Mrs. Delft op Zondag-verkiezing. En daarmee volwassener

Algemeen

Presentator René Wolve (links) en fotograaf Jos Beuman vinden het een uitstekend idee om een Mrs. Delft op Zondag-verkiezing te organiseren.

DELFT – De Miss Delft op Zondag-verkiezing is niet meer. De grenzen worden verlegd. De leeftijdsgrenzen, wel te verstaan.

De verkiezing tot mooiste Delftse is namelijk een andere weg ingeslagen. Voortaan organiseren de krant Delft op Zondag, fotograaf Jos Beuman en Headline Hairmode de Mrs. Delft op Zondag-verkiezing, speciaal voor mooie dames tussen dertig en vijftig jaar jong die in het verspreidingsgebied van Delft op Zondag wonen. “Het blad van levenservaring was bij de meeste meiden nog onbeschreven”, vertelt de Delftse fotograaf Jos Beuman over de Miss Delft op Zondag-verkiezingen tot nu toe, waaraan voornamelijk meiden tussen de 15 en 25 en jaar meededen. “Deze leeftijdscategorie, van vrouwen tussen de 30 en 50 jaar, heeft meer te vertellen. Dat lijkt me ook voor presentator René Wolve leuker als hij ze op de grote finaledag interviewt.” 

De fotoshoot met de eerste kandidaat voor Mrs. Delft op Zondag zit er inmiddels op. “Dat was ontzettend leuk”, blikt Jos Beuman terug op de fotosessie met Mrs. Ike. Het resultaat hiervan is te zien op pagina 11 van deze krant. “Ik heb nu al zo’n zeven aanmeldingen binnen van andere dames die mee willen doen.” Op die dames mag, vindt hij, ‘best een krasje op zitten’. Want: “De innerlijke schoonheid is minstens zo belangrijk. De persoon die bij fotowedstrijden op de winnende portretfoto staat heeft ook nooit een heel glad bekkie, maar een gezicht dat iets zegt, een gezicht dat spréékt.” 

Presentator René Wolve vindt het goed om met de verkiezing eens een andere weg in te slaan. “We hebben de afgelopen jaren gezien dat jeugdige deelnemers makkelijk verstek laten gaan”, weet hij uit ervaring. “Ik vind het een goede zet om de verkiezing nu voor dertigplussers te organiseren. Deze vrouwen staan meer in het leven en ze zijn sociaal en maatschappelijk redelijk gesetteld. Ik denk dat ik tijdens de finale beter mijn ei kwijt kan en iets meer diepgang in de interviews kan krijgen.” 

De deelneemsters komen niet alleen met een fraaie pagina in de krant Delft op Zondag, voor hen wacht er bij deelname nog veel meer leuks. Zo krijgen álle deelneemsters een gratis fotoshoot bij Jos Beuman. Hun kapsel en make up worden gedaan door Headline. Verder krijgen de deelneemsters een cadeaubon van The Final Touch, een waardebon van 50 euro om mee te kunnen zonnen bij Suntimes èn ze mogen een half jaar lang gratis sporten bij SportsArts Jan Koster.

De winnares wint bovendien een waardebon van maar liefst 250 euro, die besteed kan worden bij de adverteerders op de Mrs Delft op Zondag-pagina in deze krant.
Wie tussen de 30 en 50 jaar oud is en wel van een leuke uitdaging houdt, kan zich aanmelden via het emailadres irma@delftopzondag.nl of de website www.mrsdelft.nl. Daar is ook meer informatie over de verkiezing te vinden.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!