Huis te koop: Kaasjeskruid 35, Den Hoorn

Algemeen

Goed onderhouden, veelzijdige woning met veel woonoppervlakte

Toen Ruud en Renate Boks de Kaasjeskruid 35 tegenkwamen in hun zoektocht naar een huis om in te gaan samenwonen, hadden ze niet lang nodig om erachter te komen dat dit hun ideale starterwoning was. “We waren er gelijk verliefd op”, blikt Renate terug. “Het huis is ruim, licht en heeft een groot dakterras. Het sloot helemaal aan bij onze wensen.” Met bruto 115 vierkante meter woonoppervlakte kochten Ruud en Renate een hele ruime woning.

De grote woonkamer is bovendien heel licht en dat vindt het stel erg mooi. De badkamer is ook erg ruim. Het heeft een aparte douche en een apart ligbad. Boven is op dit moment één grote slaapkamer waar Ruud en Renate in slapen. Die kamer is groot genoeg om er eventueel twee kamers van te maken. Op die manier kan de woning dus gemakkelijk een gezinswoning zijn.

“Dit huis trekt volgens ons ook een hele diverse doelgroep aan”, vertelt Ruud. “Er wonen hier in het rijtje namelijk ook gezinnen. Ruimte is er genoeg. Wij hebben nu twee slaapkamers waarvan er één als babykamer wordt gebruikt. Die kamer is ook groot genoeg voor een tiener. En als je van de grote kamer twee kamers maakt, blijven die twee kamers ook nog ruim zat. Bovendien kan er ook nog een dakkapel worden geplaatst om aan extra ruimte te winnen. De woning heeft in elk geval genoeg mogelijkheden.”

De Kaasjeskruid ligt in een hele kindvriendelijke en rustige buurt. Een groot voordeel van de straat is bovendien dat er veel parkeergelegenheid is. Het winkelcentrum van Den Hoorn is heel dichtbij en het centrum van Delft is ook maar tien minuten fietsen. De buurt is ook heel makkelijk te bereiken door de nabijgelegen snelwegen. 
Daarnaast zijn er ook basisscholen dicht in de buurt. Ruud en Renate hebben veel plezier beleefd aan hun dakterras. “Ons balkonnetje is op het zuidwesten”, vertelt Renate enthousiast. “We kunnen ’s zomers dus lang buiten zitten. Er is veel zon en warmte, dus dat is een heel groot voordeel.”

Desalniettemin gaat het stel, als ze deze woning hebben verkocht, op zoek naar een huis met een tuintje. “De kans is groot dat we dan wel aan woonoppervlakte inleveren”, kijkt Ruud vooruit. “Zoveel woonruimte vind je niet zo snel. Wat dat aangaat zouden we dit huis dan ook het liefste oppakken en ergens anders op de begane grond neerzetten maar dat kan natuurlijk niet.” Renate: “Dit is gewoon een heel fijn huis en we wonen er met veel plezier.”

De vraagprijs voor deze woning is € 219.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roest/Staalduinen Makelaardij Delft BV, (015) – 215 48 48 of www.roeststaalduinen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12