Chevrolet viert honderdjarig bestaan met veel nieuws

Algemeen

In 2011 introduceert Chevrolet een nieuw familiemonospace, gebaseerd op het Orlando prototype, en de legendarische Camaro in zowel coupé- als cabrioversie.

DEN HOORN – De Internationale Autosalon van Genève (4 tot en met 14 maart) a.s. toont alvast wat het publiek de komende jaren zal tegenkomen in de showroom van Chevrolet-dealer Auto’s Kleyweg.

“Na de Cruze in 2009 en de Spark in 2010, zal Chevrolet met vijf attractieve modellen zijn honderdjarig bestaan vieren in 2011”, zegt Sjef Kleyweg. “In 2011 introduceert Chevrolet bijvoorbeeld een nieuwe familiemonospace, gebaseerd op het Orlando prototype, evenals de legendarische Camaro in zowel coupé- als cabrioversie.”
De ster op de Chevrolet-stand in Genève zal ongetwijfeld de Aveo RS zijn, die zijn debuut maakt in Europa na zijn introductie vorige maand op de Autoshow van Detroit. 

De Aveo RS, een kenmerkende, dynamische ‘hot hatch’, is langer, breder en ruimer dan de huidige Aveo. De nieuweling beschikt zowel aan de buitenkant als in het interieur over hoogwaardige designelementen. Daarnaast is hij uitgerust met de vele personalisatiemogelijkheden, die wellicht beschikbaar worden op de volgende generatie Aveo. De Aveo RS showauto wordt aangedreven door een zeer efficiënte 1.4L Ecotec turbomotor met 138 pk/103 kW. De handgeschakelde zesversnellingsbak is ontworpen om ervoor te zorgen dat de auto een sportieve rijbeleving biedt. “Het Aveo RS studiemodel laat duidelijk zien dat Chevrolet klaar is om een grote stap voorwaarts te maken in het segment van de compacte auto’s”, aldus Kleyweg. “De nieuwe Aveo, die in 2011 naar Europa komt, ligt volledig in lijn met de opvallende Cruze en Spark, de nieuwe aanwinsten in de compacte middenklasse en in het segment van de kleine auto’s.”



Auto's Kleyweg
Woudseweg 134a, Den Hoorn
Telefoon: (015) - 262 70 35
www.kleyweg.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12