Lin-gerie spectaculair verbouwd

Algemeen

In de prachtig vernieuwde winkel van Lin-gerie worden de artikelen voortaan in conceptvorm gepresenteerd.

DELFT – In de Hoven Passage is vanaf heden de prachtig verbouwde speciaalzaak Lin-gerie weer open. In de strak vormgegeven winkel (Martinus Nijhofflaan 30) worden de artikelen voortaan in conceptvorm gepresenteerd, op basis van verschillende kleur- en productcombinaties.

Lin-gerie is al twintig jaar een uitstekend adres voor bodyfashion, of het nu om lingerie, nachtgoed of badgoed gaat. “We hebben voor vrouwen van alle leeftijden artikelen in de collectie”, zegt bedrijfsleidster Anneke Ruggenberg, al jaren een vertrouwd gezicht. “De collectie is dus zowel modisch als functioneel en wordt doorlopend vernieuwd. Dit gekoppeld aan een vakkundige advisering en opname van de maat, wat heel belangrijk is op dit gebied. Slordig zittend ondergoed betekent immers ook verkeerd zittende bovenkleding.” 

Lin-gerie heeft een grote en moderne collectie met aansprekende merken. Op het gebied van lingerie zijn dit After Eden, Beautiful, Boobs and Bloomers, Triumph en Sapph. Nachtkleding is er van de merken Ringella, Pastunette, Rebelle, Lingadore en Triumph. Daarnaast is er badgoed van de merken Nikki Nobel, Catamar en Sunflair. “Iedere week zijn er wel speciale acties”, zegt Ruggenberg. “Momenteel is dat bijvoorbeeld een moderne ruit in diverse kleurstellingen. Een BH en slip van 24,95 euro voor 15 euro. We hebben exclusief voor vaste klanten ook een doorlopend spaarsysteem, waarbij elke aankoop voor een x-aantal punten staat. Bij een bepaald aantal punten krijgt men korting op de volgende aankoop.” 

Vaste klanten van Lin-gerie mogen vaak het genoegen smaken van een Pre-Sale: speciale openingsuren van de uitverkoop en eerste keus bij nieuwe collecties. Lin-gerie heeft ook vestigingen in Maassluis, Dordrecht en Kaatsheuvel.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12