Huis te koop: Bosboom Toussaintplein 128, Delft

Algemeen

Totaal gerenoveerde starterswoning die direct is te betrekken

DELFT – Het was voor Jim Schild en Imke Idenburg prima wonen in dit driekamerappartement. Het is een appartement op de vijfde etage van een populair complex in de wijk Voorhof. Toch hebben ze besloten te gaan verhuizen.

“We hebben hier nu twee jaar gewoond”, zegt Imke. “Nu willen we graag naar een benedenwoning. We verhuizen naar Rijswijk, dat is ook dichterbij ons werk.”
Het was de eerste gezamenlijke woning van Jim en Imke. Toen de starters het appartement kochten, moest er veel aan gebeuren. “We hebben het helemaal gerenoveerd”, zegt Jim. “Het wonen is hier daarna uitstekend bevallen. De nieuwe bewoners hoeven hier helemaal niets aan te doen en kunnen er zo gaan wonen.”
De woning is dus uitermate geschikt voor starters die niet willen klussen, maar gelijk willen genieten. Bijvoorbeeld van het prachtige groene uitzicht dat je op de vijfde verdieping hebt. Het is bovendien heel fijn dat het balkon op het zuiden is gesitueerd. “Daar kun je dus echt van de zon genieten en hierdoor is de woning ook altijd lekker licht”, zegt Imke. 

De ruime woonkamer is 5.50 bij 3.86 meter. Bij de renovatie zijn alle wanden gestuukt en is er een mooie vloer gelegd. In de woonkamer is er een doorloop naar de zogenaamde masterbedroom van 3.80 bij 2.86 meter. Vanuit deze kamer is er toegang tot het zonnige balkon. “Het appartement had eerst vier kamers”, zegt Jim. “Wij hebben aan de voorkant een ruime werkkamer gemaakt door een muur weg te halen. Met de gewonnen ruimte hebben we ook nog een extra berging gecreëerd.”
De werkkamer is 2.73 bij 3.80 meter en de berging meet 1.47 bij 2.03 meter. Hier is ook de aansluiting voor de droger gemaakt. Via de overloop is ook de volledig betegelde badkamer bereikbaar. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een douchecabine met hydrojets, een zwevend toilet en een wastafel. Er is een afzonderlijke ruimte met de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De keuken kom je meteen bij binnenkomst tegen. “Oorspronkelijk was die afgesloten, maar wij hebben het tussenwandje weggehaald”, zegt Imke. “De keuken oogt hierdoor een stuk ruimer.” 

De halfopen moderne keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, namelijk een elektrische oven, een vijf-pits gaskookplaat, een RVS afzuigschouw, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. “Bij de renovatie is er ook een nieuwe boiler gekomen, is alle elektra vernieuwd en is vrijwel overal dubbel glas geplaatst”, zegt Jim. “Er is een actieve Vereniging van Eigenaren en de huismeester staat altijd klaar als er een klusje gedaan moet worden.” 

Het complex heeft een centrale entree met twee liften en een trappenhuis. Hier is ook de toegang tot een eigen fietsenberging. Voor het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gebouw is gelegen nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels (Hoven Passage) en de TU Delft. “Voor starters is dit door deze centrale ligging dan ook een prima woning”, aldus Imke. “Je kunt er zo in, je hoeft alleen de meubels neer te zetten.”

De vraagprijs voor deze woning is € 149.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Witte Woning Makelaars, (015) - 215 70 00 of www.wittewoningmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12