Breed aanbod Oosterse decoratieartikelen

Algemeen

Alphons Vink heet u van harte welkom in Vigro Import, zijn nieuwe winkel voor (Oosterse) woondecoratie en geschenken.

DELFT – In het pand in de Choorstraat 48, waar eerst Timbuktu gevestigd was, heeft afgelopen week Vigro Import de deuren geopend. Het is een winkel voor woondecoratie en geschenken, voor het overgrote deel van Oosterse komaf.

Maar u kunt er ook terecht voor gewone cadeauartikelen als waxinelichthouders, kaarsen en dergelijke. De nieuwe eigenaar is Delftenaar Alphons Vink, die zich al vijftien jaar bezighoudt met de import van artikelen uit Azië. Hij voorziet winkels door heel Nederland van deze spullen. “Timbuktu was een goed lopende winkel en had een goede naam opgebouwd”, zegt hij. “Door omstandigheden kon de vorige eigenaar niet verder. De winkel is midden in Delft, dus dat leek me erg aantrekkelijk.” 

Het assortiment van Vigro Import is heel breed. Een kleine greep hieruit: lampen, keramiek, meubeltjes, woondecoratie, mineralen, kaarten, teksttegels en diverse andere geschenken. De landen van herkomst zijn onder andere India, Marokko, Thailand, China, Nepal en Indonesië. “Een specialiteit van deze winkel is de heel grote collectie bronzen Boeddha’s”, zegt Vink. “Zeker iedere maand komen er overigens nieuwe artikelen in de winkel. Het is een erg leuke zaak, waar je uitstekend voor kleine of grotere cadeautjes terechtkunt.” Speciaal ter gelegenheid van de opening geldt er een aantrekkelijke actie. Iedereen die minstens 15 euro besteedt, krijgt een leuke attentie. Deze actie duurt tot Kerstmis. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Tijdens de extra koopzondagen in december is Vigro Import eveneens geopend. Telefoon: (06) 22 45 62 68.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12