De Walvis autowasstraat blijft vernieuwen

Algemeen

Editie: Week 29, Jaargang 22 |

DELFT - De vestiging van wasstraat De Walvis aan de Martinus Nijhoflaan in Delft is afgelopen week  helemaal  vernieuwd. De nieuwe techniek en borstels zorgen hier voor een super resultaat.

Nieuw is het abonnementensysteem, waarmee klanten te allen tijde een schone auto hebben, voor één maandelijks bedrag. Gedurende de looptijd van dit abonnement mogen zij elke dag terugkomen. Zo’n abonnement is al verkrijgbaar voor slechts 16 euro 95 per maand, inclusief btw. U ontvangt altijd een btw bon. Het abonnement is kenteken- of auto-gebonden en eindigt automatisch na de looptijd. Vrijblijvend verlengen is uiteraard altijd mogelijk.
Toch gebruikmaken van een ander wasprogramma? Dan is het altijd mogelijk om bij te betalen. Ook is het mogelijk om een tweede auto toe te voegen voor slechts 10 euro per maand extra. Een abonnement kopen gaat snel en gemakkelijk via de webshop op shop.wastraatdewalvis.nl. Het is ook optie om via die webshop losse wasbeurten te kopen. Zo krijgt u altijd korting. De Walvis biedt keuze uit vier verschillende abonnementen: Basis, Luxe, Excellent en Rain-x – dus kijk gerust eens op www.wasstraatdewalvis.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de Waspas, waarmee klanten blijvend voordeel krijgen. De Walvis blijft altijd de voordeligste wasstraat!De Walvis zit op de Martinus Nijhofflaan 70 in Delft bij het Tinq-tankstation.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12