Afbeelding

Wie wordt de nieuwe Stadsprins van Delft?

Algemeen

DELFT – Het Carnaval gaat ook in Delft binnenkort losbarsten. In Sporthal de Buitenhof organiseert de Stichting Delftse Carnaval Vieren op zaterdag 14 november a.s. vanaf 20.00 uur het Stadsprinsenbal.

Dan is het voor Jos de 1ste Kabbelaar de 33ste de hoogste tijd om afscheid te nemen van zijn taak als Stadsprins. Na het afscheid van de huidige Stadsprins volgt de installatie van de nieuwe Stadsprins. Wie dat gaat worden, is tot dat moment nog de grote vraag. Tijdens de avond wordt zijn naam bekendgemaakt. 

Naast de Delftse Blaaskapellen zijn ook Stef Ekkel en de Three Tops op het Stadsprinsenbal van de partij om enkele spetterende optredens te verzorgen.
De avond is te bezoeken voor iedereen van 16 jaar of ouder. Toegangskaarten zijn voor 11 euro te koop bij Feestartikelenhuis Brehm aan de Nieuwe Langendijk 77, het Koopjeshuis aan de Simonsstraat 45, Toerkoop Reisburo Van der Werf aan de Martinus Nijhofflaan 60-62 en bij Van der Plank Tweewielers en Dartshop aan de Papsouwselaan 135 in Delft.

Zondagmiddag is er in Restaurant De Buitenhof vanaf 16.00 uur gelegenheid tot het feliciteren van de nieuwe Stadsprins.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12