Extra aantrekkelijke uitvoeringen bij Ardea Auto

Algemeen

Verkoopleider Peter van der Sar (rechts) en Ruben Jogi informeren u graag over de aantrekkelijke uitvoeringen bij Ardea Auto, zoals hier de Ford Focus Limited.

DELFT – Bij Ford-dealer Ardea Auto staat momenteel een aantal aantrekkelijke uitvoeringen voor u klaar.

Het gaat om de modellen Focus, C-Max en Mondeo. Kom langs en laat u uitvoerig informeren door het verkoopteam. In het geval van de Focus gaat het om een Comfort-uitvoering. Deze vijfdeurs heeft een 1.6 motor en is voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, een airco en cruise control. Er hangt een prijskaartje aan vanaf 16.995 euro. “Voor 3.000 euro meer is er ook een Limited-uitvoering van de Focus beschikbaar”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. “Die heeft een 1.8 motor onder de motorkap. Het is een stationwagon met onder andere een navigatiesysteem, parkeersensoren en bluetooth telefoonvoorbereiding.”

In de showroom komt u ook de C-Max Limited tegen. Ook dit model is voorzien van een 1.8 motor en heeft dezelfde specificaties als de Focus Limited. Hier betaalt u een vanafprijs van 20.975 euro voor. “Die uitvoering is er ook voor automaatliefhebbers”, gaat Van der Sar verder. “Het gaat om een 2.0 automaat. Deze uitvoering kost 25.733 euro.”

De Mondeo is er in de ‘Nu of Nooit’-uitvoering. Onder de motorkap zit een 2-liter benzinemotor. De vijfdeurs is ook uitgerust met onder andere een navigatiesysteem, parkeersensoren en bluetooth telefoonvoorbereiding. Hiervoor betaalt u een vanafprijs van 24.995 euro.





Ardea Auto Delft
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
http://www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12