Echte kunst aan de muur? Al vanaf een paar euro per maand

Algemeen

Bij Kunsthuis Delft is er een ruime keuze uit vrolijke, kleurrijke figuratieve kunst tot museaal abstract werk.

DELFT – Galerie & Kunstuitleen Kunsthuis Delft aan het Vrouwjuttenland 22 heeft een unieke formule. Zakelijke én particuliere klanten kunnen er terecht voor een van de meest uitgebreide collecties van moderne Nederlandse kunstenaars van naam. Bij een bezoek aan Kunsthuis Delft wordt na een korte rondleiding al snel duidelijk dat een echt kunstwerk aan de muur helemaal niet zo duur niet hoeft te zijn.

Henk-Jan Mulder van Kunsthuis Delft legt uit: “Voor kunst moeten mensen vaak een drempel over. Kunst hoeft echt niet onbetaalbaar en ingewikkeld te zijn. Onze collectie loopt van vrolijke, kleurrijke figuratieve kunst tot museaal abstract werk, maar een bijzonder kunstwerk koop je eigenlijk al voor 300 tot 1.500 euro.”
Maar stel dat je toch twijfelt over je keuze, dan blijft een uitgave van 1.000 euro voor een kunstwerk toch lastig! Mulder lacht en vervolgt: “Dat zijn inderdaad twijfels die klanten vaak uitspreken. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor. De klant kan elk kunstwerk uit onze collectie ook via onze kunstuitleen in huis halen. Het maandbedrag bestaat voor het grootste gedeelte uit een spaartegoed dat later weer voor aanschaf van kunst kan worden gebruikt. Als klant heb je altijd eerste recht van koop van het gehuurde werk, maar kan je het werk ook zo weer omwisselen. Zo haal je dus al vanaf een paar euro per maand een fraai kunstwerk in huis.” Een mooi origineel kunstwerk in huis halen is door de laagdrempelige formule van Kunsthuis Delft dus eigenlijk helemaal niet zo lastig. Er blijft echter wel één probleem waar het Kunsthuis niet mee kan helpen: er is zoveel moois dat kiezen erg moeilijk wordt! Er zijn ook Kunsthuizen in Leiden en Alkmaar. Kunsthuis Delft is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.kunsthuizen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12