Laat uw voeten testen met de FitScan bij The Footwear Company

Algemeen

The Footwear Company heeft binnenkort twee unieke evenementen: de FitScan-testdag en het MBT Event.

DELFT – Bent u van plan om lage wandelschoenen te kopen? Kom dan op vrijdag 29 april langs bij The Footwear Company (Gasthuislaan 103) voor een gratis ‘FitScan’. De FitScan wordt uitgevoerd door een medewerker van het merk New Balance op de Fitmachine, een uniek meetsysteem voor de voeten.

De Fitmachine geeft een duidelijk beeld van de stand van de voet, de mobiliteit van de enkel en de flexibiliteit van de kuitspieren. Daarnaast scant het apparaat de stand van de benen en uiteindelijk berekent de Fitmachine de lengte en breedte van de voet. Aan het einde van deze zes minuten durende test geeft de machine een duidelijk advies qua schoenen, lengte- en breedtematen. De testdag duurt van 10.00 tot 21.00 uur, maar het aantal plaatsen is beperkt. Daarom is de FitScan alleen bedoeld voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een paar lage wandelschoenen. Indien u inderdaad een paar van deze schoenen koopt, krijgt u van The Footwear Company een gratis T-shirt.

MBT Event
The Footwear Company houdt op 6 en 7 mei bovendien een MBT Event. Hierbij komen experts van dit merk uitleg geven over deze bijzondere schoenen. Uitgebreid passen is uiteraard mogelijk. MBT-schoenen zijn op dit moment hot. Ze hebben kenmerkende ronde zolen. Dat ziet er misschien niet zo trendy uit, maar het is heel functioneel. In combinatie met de tussenzool met balancepunt en de Masai-sensor wordt elke stap die je zet heel comfortabel. Hierdoor ga je meer rechtop lopen, je houding verbetert en dus zijn er minder lichamelijke klachten. Andere merken die van vergelijkbare technologie gebruik maken zijn Fitflop en Skechers. De eerste dag duurt van 10.00 tot 21.00 uur en de tweede dag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) - 213 36 72. Internet: www.thefootwearcompany.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12