De ware klusser is nooit klaar

Het team van Formido Ypenburg heet u ook in 2010 van harte welkom.

YPENBURG – Voor een echte doe-het-zelver is een huis nooit af. Daarom is het goed dat er een bouwmarkt als Formido is, waar je alle materialen en gereedschappen vindt die nodig zijn voor een verbouwing.

Formido is gelegen aan de Poortweg, aan de voet van Ypenburg (Brasserskade 221E). De bouwmarkt heeft de afgelopen tien jaar zijn waarde bewezen voor alle nieuwe inwoners van deze wijk in opbouw. Ypenburg is gegroeid, de laatste delen worden nu afgebouwd, maar de ware klusser is nooit klaar. En daarom is Formido er ook nog steeds. Met een zeer compleet assortiment, dat te vergelijken is met grotere bouwmarkten. De grote kracht van Formido, juist vanwege de kleinschaligheid, is de persoonlijke aanpak. Die staat bij de eigenaren Rob en Hans hoog in het vaandel. Formido is een servicegerichte bouwmarkt, die in staat is iets persoonlijker te zijn. 

Dat betekent dat ‘specialties’ hier makkelijk op verzoek kunnen worden besteld. Behalve om die klantgerichte benadering staat Formido ook bekend om de schuifwandkasten die helemaal op maat kunnen worden gemaakt. Samen met een adviseur van Formido wordt er met u een voor u zo ideaal mogelijke indeling gecreëerd met daarvoor bij uw interieur passende schuifdeuren. Daarna worden bij u thuis de exacte maten opgenomen. De kast wordt compleet op maat gemaakt en vervolgens netjes afgeleverd bij u thuis en indien gewenst gemonteerd. Of het nu gaat om gereedschappen, verf of bouwhout: bij een bezoek aan Formido wordt u altijd op aantrekkelijke aanbiedingen getrakteerd. En nog een voordeel van deze Formido Bouwmarkt aan de Poortweg: ook vanuit Delft bent u er snel. Telefoon: (015) - 213 62 40. Internet: www.formido-ypenburg.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1