Gratis op de foto met de Kerstman? Kom ook naar de Hema

Algemeen

De professionele fotograaf Remco van Vondelen zet op woensdag 9 december in het horecagedeelte van de Hema ieder kind met de Kerstman op de foto.

DELFT – Op de foto met de Kerstman, wie wil dat nu niet? Op woensdag 9 december a.s. brengt hij een bezoek aan de Hema aan de Molslaan 33 en kunnen alle kinderen met hem op de foto.

 In het gezellige horecagedeelte van het warenhuis houdt de Kerstman zich tussen 14.00 en 16.00 uur op. De professionele fotograaf Remco van Vondelen zet elk kind samen met de Kerstman gratis op de foto. Dat worden prachtige plaatjes. De uitvergroting van 13 bij 18 centimeter kan vrijdag 11 december a.s. worden afgehaald. De kinderen die met de Kerstman op de foto zijn gegaan krijgen ook een kortingsbon mee, die recht geeft op 10 euro korting op een fotoshoot in Fotostudio Remco van Vondelen. Dat is dus een niet te missen kans. De Hema is al helemaal klaar voor Kerstmis. Op 7 december a.s. start de Kerstbestelservice via www.hema.nl. Tot en met 20 december a.s. kunt u gebruik maken van deze service van de Food-afdeling. Nieuw dit jaar is een driegangen-menu met wijn voor slechts 10 euro per persoon. U kunt uw bestelling plaatsen via de website of via de huis-aan-huis verspreide Kerstfolder. Bij de Hema zijn er in deze decembermaand extra ruime openingstijden. Op 13 en 20 december a.s. is het Kerstkoopzondag. Daarnaast zijn er op 21, 22 en 23 december a.s. extra koopavonden voor Kerstmis. Het personeel heet u van harte welkom in het sfeervol ingerichte filiaal. Vanaf maandag 7 december a.s. doen ze dat overigens in de uiterst trendy nieuwe bedrijfskleding. Breng zeker ook een bezoek! 
Telefoon: (015) - 212 09 48.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12