Dio Drogisterij Michelle nu al een groot succes

Algemeen

Dio Drogisterij Michelle in de Hoven Passage heeft een uitgebreid assortiment met onder andere voedingssupplementen, cosmetica en huidverzorging.

DELFT – Mensen die regelmatig de Hoven Passage bezoeken zullen het wel gemerkt hebben. Drogisterij Minerva is kortgeleden veranderd in Dio Drogisterij Michelle (Troelstralaan 19).

De nieuwe eigenaar is Faco, groothandel in drogisterij-assortimenten. De winkel is helemaal vernieuwd en in de Dio-stijl gebracht. Daarnaast is het assortiment flink uitgebreid. Het team van Minerva is echter nog steeds bij de nieuwe Dio Drogisterij Michelle werkzaam. Het bestaat uit louter drogisten en assistent-drogisten. Op de cosmetica-afdeling zijn twee schoonheidsspecialistes werkzaam. “Van de klanten krijgen we tot nu toe heel positieve reacties”, zegt bedrijfsleidster Desiree Pelzer. “We krijgen complimenten over de overzichtelijkheid en men vindt het heel fijn om hier te winkelen.” De drogisterij heeft dus een ruimer assortiment, bijvoorbeeld met veel voedingssupplementen van onder andere de merken Orthica en Solgar. In het uitgebreide cosmetica-assortiment is Collistar nieuw. Daarnaast is er onder andere een huidverzorgende lijn uit Australië voor mensen met eczeem: Grahams. Kom eens langs en bekijk alle nieuwe en exclusieve artikelen. “Speciaal voor de feestdagen hebben we een aantrekkelijke aanbieding”, zegt Pelzer. “Douche-gels voor dames en heren van bijvoorbeeld Davidoff, Jil Sander en Joop kosten nu slechts 12,50 euro.” Telefoon: (015) - 261 05 21.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12