In de Keukenhof zijn prachtige composities mogelijk

Algemeen

Talens Foto biedt u met de workshop ‘Fotograferen in de Keukenhof’ een uitstekende manier om te oefenen met uw digitale of analoge spiegelreflexcamera

DELFT – De Keukenhof staat momenteel prachtig in bloei. De bloemen- en plantenpracht biedt mogelijkheden te over om met uw digitale of analoge spiegelreflexcamera te oefenen. Er zijn prachtige composities mogelijk.

Talens Foto aan de Markt 36 biedt daarom op zondag 3 mei a.s. de workshop ‘Fotograferen in de Keukenhof’ aan. U kent uw camera en bent bekend met de werking van sluitertijd, diafragma, iso/asa en witbalans. En u vindt het vooral ook leuk om samen met anderen te fotograferen en ervaringen uit te wisselen. De docenten Rien van de Pluym en Sharon van der Holst geven u tijdens de workshop tips om de compositie en belichting te verbeteren. 

De deelnemers verzamelen zich om 9.30 uur bij de ingang van de Keukenhof in Lisse. De docenten leggen uit wat de bedoeling is en ze geven vooraf alvast tips. Hierna kunnen de deelnemers het park in om te fotograferen. Dit wordt om 12.00 uur afgesloten, waarna het nog de hele dag mogelijk is om vrij te fotograferen in de Keukenhof. De workshop neemt dus één dagdeel in beslag en er kunnen maximaal twintig mensen deelnemen. De kosten bedragen 45 euro (inclusief BTW en entreegeld, exclusief parkeergeld). U kunt zich in de winkels van Talens Foto aanmelden voor deze workshop. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven via www.talensfoto.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12