Twee weken lang heel veel voordeel bij Autohaag Zeeuw

Algemeen

Tijdens het grote Ultieme Inruilfeest bij Autohaag Zeeuw zal de gloednieuwe Renault Wind (een coupé roadster) veel bekijks trekken. Het verkoopteam ontvangt u graag.

DELFGAUW – Het nieuwe model Renault Wind heeft een prominente plaats in de showroom van Autohaag Zeeuw.

U kunt hem komen bewonderen tijdens het grote Ultieme Inruilfeest, dat van maandag 20 september tot en met maandag 4 oktober bij de Renault- en Dacia-dealer plaatsvindt.

Het grote Ultieme Inruilfeest betekent voor de klant twee weken lang voordeel op allerlei modellen. Bijvoorbeeld op de nieuwe Twingo, die zo schoon is dat er geen wegenbelasting en BPM hoeft te worden betaald. De zakelijke rijder betaalt slechts 14 procent bijtelling. Net zoals voor de Twingo gelden bij de Clio, de Mégane, de Scenic en de Laguna extra hoge inruilpremies, oplopend tot 2.500 euro. “In deze periode zijn er ook enkele aantrekkelijke actiemodellen”, zegt Ed Mouton. “De Twingo Collection, Clio Collection, de Mégane en Scenic Celsium zijn extra compleet uitgevoerd tegen een lage prijs. Alle Renault-personenauto’s kunnen worden gefinancierd tegen 0 procent rente.”

Bezoekers kunnen ook mooie prijzen winnen, zoals een Ipad, een wintersportreis en diverse leuke Gordini-accessoires. Voor iedere bezoeker zijn er in elk geval lekkere Renault-winegums.

Tijdens het grote Ultieme Inruilfeest is er ook een speciale feestelijke zondag. Op zondag 26 september kunt u van 11.00 tot 17.00 uur in de showroom van Autohaag Zeeuw Delfgauw terecht. Deze dag zijn er een heleboel feestelijkheden, zoals gratis hotdogs, een popcornkraam, een springkussen en een echte clown. “Ook de zakelijke klant wordt niet vergeten”, gaat Mouton verder. “Die zijn vaak doordeweeks erg druk, deze klanten zijn dan ook welkom op zondag 26 september om de gloednieuwe Master te komen bezichtigen en natuurlijk de verdere brede lijn met andere Renault bedrijfswagens. Alle bedrijfswagenspecialisten van Autohaag Zeeuw zijn speciaal voor de zakelijke klant aanwezig om uitleg te geven over de mogelijkheden van op- en inbouw.” En wat te denken van de messcherpe 3,9 procent financial lease-aanbieding?


Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
Telefoon: (015) - 256 44 00
http://www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12