Herman Broerenschool krijgt Karrewiel Citystep

Algemeen

DELFT – De Delftse Taxi Centrale Deltax is de novemberwinnaar van de Karrewiel Citystep, de hoofdprijs in de stickeractie rond 25 jaar Gasterij ’t Karrewiel aan de Paardenmarkt.

Chauffeurs van Deltax bestickerden hun busjes de afgelopen maand met de ‘I love bowling ’t Karrewiel Delft’-sticker en dongen daarmee mee naar de speciale witte editie van de Karrewiel Citystep. Een aantal busjes werd gefotografeerd bij de Herman Broerenschool aan de Clara van Sparwoudestraat, waarvoor Deltax het leerlingenvervoer verzorgt. Nadat één van de busjes als prijswinnaar werd getrokken, was het goede doel voor de Citystep snel gevonden. “De Herman Broerenschool doet erg goed werk in het speciaal onderwijs”, aldus Peter van der Salm. 

“Onze chauffeurs stelden Marc Boekenstijn van ‘t Karrewiel voor de step aan de school te schenken.” Naast de prijsvraag heeft Gasterij ‘t Karrewiel meer aantrekkelijke najaarsacties ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. Bij reservering van een familiefeestje is één kind per twee volwassenen gratis. Boekt u een bedrijfsevenement, dan dineert elke tiende persoon gratis. De Sinterklaas- en Kerstarrangementen zijn in dit jubileumjaar extra feestelijk. De acties duren tot en met 31 december en zijn te vinden op www.karrewiel.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12