Afbeelding

Nieuwe Ka is het nieuwe hoofdstuk van een groot succesverhaal

Algemeen

DELFT - De nieuwe Ford Ka staat nu bij Ardea Auto in de showroom. Met het Kinetic Design en het brutale karakter van zijn voorganger is de nieuwe Ka het nieuwe hoofdstuk van een groot succesverhaal. De eerste afspraken voor een overtuigende proefrit zijn al gemaakt.

De nieuwe Ka heeft de kenmerkende eigenschappen behouden die de oorspronkelijke Ka tot zo’n enorm succes hebben gemaakt: compacte afmetingen, een expressief design met een jeugdige uitstraling, dynamische rijeigenschappen en een hoog uitrustings- en veiligheidsniveau. Net als de andere nieuwe Ford-modellen onderscheidt de nieuwe Ford Ka zich vooral door het Kinetic Design. Het dynamische ontwerp komt niet alleen in het exterieur tot uiting, maar ook in het interieur. Dat beschikt over talloze vindingrijke details en het biedt een scala aan praktische mogelijkheden. De nieuwe Ford Ka is leverbaar met twee verschillende motoren met energielabel B: een 1.2-liter Duratec-benzinemotor met 69 pk en een 1.3-liter Duratorq TDCi turbodiesel met 75 pk. Deze motoren zorgen in combinatie met de kart-achtige wegligging voor sublieme rijprestaties. Bovendien worden beide motoren gekenmerkt door lage verbruikswaarden en een minimale CO2-uitstoot. De benzine- en dieseluitvoering realiseren een CO2-uitstoot van minder dan 120 g/km.

Trend en Titanium
De nieuwe Ford Ka is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: Trend en Titanium. Met de uitgebreide optielijst kunnen Ka-rijders hun Ka volledig naar eigen wens uitrusten en personaliseren. De Ka Trend is voorzien van een zeer omvangrijke standaarduitrusting. Tot de lange lijst met voorzieningen behoren onder andere ABS, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare portierramen vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een bestuurders- en passagiersairbag, 14-inch stalen velgen, een 4-voudig verstelbare bestuurdersstoel met memoriefunctie, ISOfix-bevestigingspunten en een Radio/CD/MP3-speler met AUX-aansluiting en 6 speakers. 

De Ka Titanium voegt nog een aantal belangrijke zaken toe aan de omvangrijke standaarduitrusting van de Trend, zoals airconditioning, mistlampen aan de voorzijde, een dashboard voorzien van parelmoerlak, een boardcomputer, 15-inch stalen velgen en een subwoofer voor het audiosysteem. 

Het ´Ford Individual´-programma biedt voor de Ford Ka drie exclusieve designpakketten, elk met een speciaal thema. Deze designpakketten, genaamd ´Grand Prix´, ´Digital Art´ of ´Tattoo´, geven het exterieur van de nieuwe Ford Ka een extra opvallende vormgeving. Het interieur wordt voorzien van unieke bekleding met speciale kleurencombinaties voor de stoelen, het stuurwiel, de portierpanelen, de pookknop, de handremgreep en de vloermatten. De losse accessoires zijn vanaf de introductie te bestellen en de ´Ford Individual´ designpakketten zullen in een later stadium beschikbaar zijn (tegen meerprijs). 

De Ka is leverbaar vanaf € 10.000,-. Alvast een afspraak maken voor een proefrit? Neem dan contact op met de verkoopadviseurs van Ardea Auto.

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12