Het is maar dar u het weet... zondag 30 januari

Algemeen

De band Black & Blue Masters treedt dinsdag 1 februari op in de Jazzclub The Five. Locatie: Partycentrum Altena Hoeve aan de Kasteelwerf 1 in Delft. Meer informatie op www.jazzclubthefive.nl.

Abab Csaba is een nieuwe Delftse muzieksensatie. Zaterdag 29 januari presenteren ze in de Koornbeurs aan de Voldersgracht 1 in Delft hun eerste demo-cd. Behalvet Abab Csaba spelen ook de bands Neverage en Patent Pending. De avond begint om 22.00 uur en de toegang is gratis. 

ROC Mondriaan houdt dinsdag 1 februari van 14.00 tot 21.00 uur voor de laatste keer een Open Dag in de oude gebouwen aan de Brasserskade 1 en de Antonia Veerstraat 15 in Delft. Kijk op www.rocmondriaan.nl voor meer informatie.
 
In DOK Centrum is vrijdag 11 februari van 13.00 tot 17.00 uur een massagemiddag. Geïnteresseerden kunnen dan op de begane grond verschillende massagetechnieken komen ‘proeven’. De massages worden tegen speciale introductieprijzen aangeboden. Aanmelden voor een massage is nodig en kan rechtstreeks via www.dok.info. 

DWH/Outsite begint donderdag 10 februari met een nieuwe kennismakingsgroep voor homoseksuele, biseksuele en lesbische jongeren uit Delft en omgeving. Meisjes en jongens tot 28 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres kennismakingsgroep@homodelft.nl. De bijeenkomsten worden op donderdagavond gehouden bij de DWH aan de Lange Geer 22 in Delft. Meedoen kost niets en is vrijblijvend. 

De expositie ‘De kunst van het zingen’ wordt vrijdag 11 februari op originele en artistieke wijze geopend. Terwijl muzikant Corinda van Tilborg haar eigen liedjes speelt gaat José Halbé schilderen. De avond duurt van 19.00 tot 20.00 uur en vindt plaats in de Bibliotheek van Den Hoorn aan de Fluitekruid 62. De toegang is gratis.
 
VÓÓR Welzijn opent op dinsdag 15 februari van 19.15 uur tot 22.00 uur het Buurtcentrum Piet Vink aan de Plesmanlaan 217a in Ypenburg voor startende ondernemers en mensen die erover nadenken voor zichzelf te beginnen. Geïnteresseerden kunnen dan tijdens workshops informatie krijgen, vragen stellen aan de Kamer van Koophandel en andere ondernemers ontmoeten. De kosten bedragen 3 euro. Neem voor meer informatie contact op met Laura van Kan via telefoonnummer 070 - 319 60 60 of e-mail naar laura.vankan@voorwelzijn.nl

De Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden afdeling Haaglanden organiseert in samenwerking met het Reinier de Graaf Gasthuis een inloopochtend voor mensen met visuele beperkingen en andere belangstellenden. Zij zijn maandag 7 februari tussen 09.30 en 11.30 uur welkom in het H-gebouw, commissiekamer 2. De inloopochtend is vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. 

In 38CC, Bacinol 2 aan de Hooikade 13 in Delft is nog tot en met 6 maart de expositie ‘The Absence of Life’ van Sandro Setola te zien. Kijk op www.sandrosetola.com en www.38CC.nl voor meer informatie. 38CC is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12