De opwindende top vijf van de Fortuna-veiling

DELFT – Als de voortekenen niet bedriegen gaat de Fortuna-veiling, die op 7 januari haar tweede editie beleeft, een evergreen worden. Dat valt af te lezen aan de belangstelling en bereidwilligheid die personen en bedrijven hebben om artikelen en activiteiten ter veiling aan te bieden. Passend in de eindejaarslijstjes is er ook een top vijf met opvallende aanbiedingen samengesteld.

Opvallende nummer één daarop is het ‘Bed & Breakfast arrangement’ van oud-Fortuna-speelster Heleen van der Wilt. Na haar glansrijke korfbalcarrière, met het winnen van de Europacup in 2004 met Fortuna, verhuisde Van der Wilt naar Nijmegen. Daar is ze een Bed & Breakfast begonnen. Op de tweede plaats staat een gesigneerde Mikasa K5 bal. De complete Fortuna-selectie signeerde die bal. Barry Schep en vriendin Roos Roozenbeek bieden een door hen verzorgde korfbalclinic aan. Dat is met name voor jeugdteams een aantrekkelijk aanbod. Iets heel anders is de nummer vier op de lijst: een
workshop bonbons maken in Chocolaterie De Lelie. En, ten slotte: een avondje uit in de maand februari met kaarten voor ‘Holland Live in Ahoy' en 'We love the 90's'. Naar verwachting komen er de komende twee weken nog meer interessante aanbiedingen bij.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1