Van Leeuwen Delft voldoet helemaal aan de Kia-norm

Algemeen

Het team van Van Leeuwen Delft is blij met het officieel dealerschap van Kia voor Delft en omgeving.

DELFT – Voor auto’s van het merk Kia is Van Leeuwen Delft tegenwoordig hèt adres. Het bedrijf is officieel Kia-dealer voor Delft en omgeving geworden.

Het Koreaanse merk Kia is populair in Delft. Dat heeft Van Leeuwen Delft (voorheen Autobedrijf Marien) wel gemerkt. Veel mensen zijn nieuwsgierig en komen een kijkje nemen in de showroom. Ook de verkoop loopt meteen goed, iets wat directeur Marien van Leeuwen uiterst tevreden stemt. “Het merk kwam vrij in deze regio en we zijn blij dat wij het officieel dealerschap hebben kunnen verwerven”, zegt hij. “We hebben een lange autohistorie en we zijn vrijwel altijd een dealerbedrijf geweest. Nu is de showroom helemaal omgevormd volgens de Kia-norm. Alle Kia-modellen zijn vertegenwoordigd, inclusief de nieuwe Venga.” 

Niet alleen het verkoopteam is inmiddels helemaal thuis in dit Koreaanse merk. Ook de technici in de werkplaats, die altijd op hoog niveau werken, hebben door scholing alle kennis in huis van de Kia-technologie. “De klant kan bij ons dus ook terecht voor het onderhoud aan zijn auto van het merk Kia”, aldus Van Leeuwen. 

Het is een merk dat sterk in opmars is. Kia staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is niet voor niets dat op alle modellen een garantie van maar liefst zeven jaar wordt gegeven. “Het merk heeft ijzersterke fabrieken in Korea en Slowakije”, legt Van Leeuwen uit. “In Duitsland is er ook een ultramodern researchcentrum en het hoofdkantoor voor Europa staat in Frankfurt.” 

In de maand februari zijn er bij Van Leeuwen Delft verschillende spectaculaire openingsacties, om het officieel dealerschap van Kia voor Delft en omgeving te vieren. Bij dit bedrijf is er overigens ook nog steeds een groot aanbod van gebruikte auto’s van alle merken. Ook voor het onderhoud hieraan kunt u bij Van Leeuwen Delft terecht.


Van Leeuwen Delft
Schieweg 53
Telefoon: (015) - 256 08 79
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12