Leven in je lijf! Lichaamswerk in Delft

Algemeen

Editie: Week 53, Jaargang 20 |

DELFT - In de maanden januari, februari en maart wordt in Delft de cursus ‘Leven in je lijf’ gegeven. In tien dinsdagavonden ga je met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contact op reis door je lijf en leven.

De trainster, Petra van Mourik, begeleid je in het contact maken met je lichaam, gevoelens en gedachtes en de weerspiegeling hiervan hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met je impulsen, verlangens en mogelijkheden en hoe je reageert op je omgeving. De cursus is geschikt voor iedereen die ‘niet zo lekker in zijn vel zit’. Of die gewoon meer uit het leven wil halen. Of meer energie wil krijgen en weer levendigheid en plezier in zijn of haar leven wil toelaten. Of veel in het hoofd zit en weer wil leren ontspannen. Of gewoon zin heeft om elke week op een speelse manier met zijn of haar lichaam bezig te zijn. Op dinsdagavond 8 januari is er in de Lijm- en Cultuurfabriek in Delft een gratis open les, die een goed beeld geeft van de gehele cursus.

Voor meer informatie en of opgave kun je bellen met Petra (06-12136169) of kijk op www.petravanmourik.nl of www.leveninjelijf.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12