Gratis vervangend vervoer in het nieuwe jaar

Wie zijn auto voor reparatie of onderhoud bij Auto Jowor brengt, kan vanaf januari gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

PIJNACKER – Wie vanaf januari 2009 zijn auto bij Auto Jowor brengt voor reparatie of onderhoud, kan gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Het universele BOVAG-garagebedrijf heeft hiervoor sinds enige tijd vier nieuwe Fiat Panda’s beschikbaar. In een economisch wat onzekere tijd is het natuurlijk dubbel pech als u problemen krijgt met uw auto. Pech, omdat u onnodig extra kosten heeft. Maar ook pech, omdat u geld moet uitgeven voor vervangend vervoer. U wilt immers tòch rijden. “Daarom is bij ons het vervangend vervoer met ingang van het nieuwe jaar gratis”, zegt Joop Wortelboer. “Om de klant in dit soort situaties enigszins tegemoet te komen.” 

Auto Jowor is al 25 jaar een betrouwbaar universeel BOVAG-garagebedrijf, waar auto’s van alle merken kunnen worden gerepareerd en onderhouden. In de werkplaats is men gespecialiseerd in Opel, Renault en lichte bedrijfswagens. “Het is een kleinschalig bedrijf, met alleen hooggekwalificeerd personeel”, zegt Wortelboer. “In de werkplaats zijn bijvoorbeeld geen leerling-monteurs werkzaam.”
Het onderhoudsteam wordt geleid door John Wesdorp, die is gekwalificeerd als eerste monteur, tweede monteur en APK-keurmeester, en die inmiddels twaalf jaar ervaring heeft. Aan zijn zijde staat Hans Spek, die eerste monteur en APK-keurmeester is. Eigenaar Joop Wortelboer zelf heeft alle diploma’s en geeft ondersteuning aan het team. 

Wortelboer: “Wij kunnen goedkoper werken dan grotere bedrijven. Je ziet dat er veel reclame wordt gemaakt voor een APK-keuring en een beurt tegen scherpe prijzen. Door bijkomende kosten, zoals voor remschijven, een koppeling of een koppakking, gaat dat uiteindelijk toch aardig in de papieren lopen. Auto Jowor is wat dat betreft ongeveer 40 procent goedkoper, door onze lage overheadkosten. Dat zie je terug in het uurloon van slechts 55 euro.” 

Het loont tevens de moeite de site www.autojowor.nl te bezoeken voor een goede en betrouwbare occasion. Auto Jowor is namelijk de goedkoopste occasionspecialist van de Randstad, met gemiddeld 60 occasions in de showroom.


Auto Jowor
Overgauwseweg 65, Pijnacker
Telefoon: (015) - 369 32 33
www.autojowor.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1