Huis te koop: Koolhovenlaan 84, Ypenburg

Algemeen

Een ruime ééngezinswoning in een kindvriendelijke omgeving YPENBURG – Wendy en Ronald Meijer zijn de trotse bezitters van een boot. Die ligt echter in de Vlietlanden bij Voorschoten en zelf wonen ze in Ypenburg. Hun wens is altijd geweest om met de boot vlakbij de achtertuin te kunnen aanmeren.

Dit droombeeld komt nu wel heel dichtbij. “In de buurt van de ligplaats worden nieuwe huizen gebouwd”, zegt Wendy. “We hebben besloten daar naartoe te verhuizen, het nieuwe huis is bijna net zo groot als hier.” Wendy, Ronald en hun dochtertje Daniëlle wonen nu negen jaar in deze ééngezinswoning in de groene wijk Singels in Ypenburg. Wendy vindt dat ze er de afgelopen jaren perfect hebben gewoond. Het huis is lekker ruim en de straat is erg rustig. “De buurt is ruim opgezet en onze straat is vrij breed. Hierdoor kunnen kinderen er uitstekend spelen. In de straat wordt ook wel eens iets georganiseerd, zoals onlangs een kinderstraatfeest. Aan het einde van de straat is er ook een grote groenstrook, met diverse speeltoestellen.” 

De woonkamer is 6.19 bij 4.88 meter groot en heeft zowel aan de voor- als de achterkant een fraaie lichtinval. De moderne open keuken aan de voorzijde heeft namelijk een groot raam tot aan de grond. Hierdoor is er vanuit de keuken een leuk zicht op de straat en vooral ook op de eigen, keurig aangelegde voortuin. “Het is heel prettig om daar aan het werk te zijn”, zegt Wendy. 

De keuken meet 3.51 bij 2.46 meter en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Dat zijn onder andere een vaatwasser, een inductiekookplaat en een afzuigkap. Er is een losse koel-vriescombinatie. Ook aan de andere kant van de kamer is er een groot raam, met zicht op de achtertuin. Deze meet 9.50 bij 5.00 meter, ligt op het zuidwesten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is een aparte fietsenberging en een achterom. “We zijn altijd veel in de tuin te vinden, omdat het er lekker zonnig is”, zegt Wendy. “Als je achter de tuin langs loopt, kom je bij een binnenpleintje. Ook hier kunnen kinderen heel goed spelen.” 

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers. De slaapkamers aan de achterzijde meten respectievelijk 2.69 bij 3.64 meter en 4.74 bij 2.71/2.10 meter. De royale slaapkamer aan de voorzijde is 4.88 bij 3.14 meter en is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is uitgerust met een wastafel, een toilet en een douche. “Op de tweede etage is er een heel ruime en hoge zolder”, zegt Wendy. “De zolderkamer zelf is ook echt groot. Hier zouden met de plaatsing van een dakkapel zelfs twee kamers gemaakt kunnen worden.” 

De zolderkamer is nu 7.75 bij 2.70 meter en heeft een Velux-dakvenster. De voorzolder meet 7.75 bij 2.20 meter en hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger te vinden. De goed onderhouden woning ligt op loopafstand van Winkelcentrum Ypenburg. De ligging is ook gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, A12 en A13. Ook de Delftse Hout, de Dobbeplas en het historisch centrum van Delft zijn binnen enkele minuten te bereiken.

De vraagprijs voor deze woning is € 259.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) - 213 41 34 of www.zo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12