LED design in het trappenhuis met Smits Designcenter Delft

Algemeen

Het Lumigrip concept bestaat uit LED verlichting in RVS trapleuningen of balustrades en is ook in de tuin toe te passen.

DELFT – Smits Designcenter Delft, gevestigd aan het Estland 5, mag zich sinds kort Lumigrip verkooppartner noemen. Het Lumigrip concept, waarvan Smits Designcenter Delft in haar showroom een demonstratiemodel heeft geplaatst, brengt op innovatieve wijze design, duurzaamheid en veiligheid samen in het trappenhuis of in de tuin. Het trappenhuis is de plek waar vorm en functie elkaar snel bijten.

Bovendien brandt er vaak onnodig licht. De Lumigrip RVS trapleuningen en balustrades worden dan ook om verschillende redenen geplaatst. Harry Bergen Hengouwen van Smits Designcenter Delft vertegenwoordigt Lumigrip in Zuid-Holland. “Mensen die slecht ter been zijn en jonge gezinnen kiezen voor het gemak en de veiligheid: de trap wordt door de sensor alleen verlicht op de momenten dat er iemand is. Anderen gaan echt voor het design en het bijzondere effect van de energiebesparende LED verlichting.” Het Lumigrip concept kan dankzij waterbestendige LED modules ook in tuinen en bij entrees worden toegepast. Zo zijn onder meer projecten gerealiseerd als verlichte, lage RVS hekwerken rondom tuinen en verlichte balustrades bij de invalideopgang van een hotel. In de Lumigrip toepassingen kan er voor één kleur worden gekozen, maar men kan ook voor zogenaamde RGB LEDs kiezen, waarmee alle mogelijke gewenste kleuren ingesteld kunnen worden. Met het Lumigrip Mood systeem kan met een simpele druk op de knop worden geschakeld naar warm wit, fris groen of helder blauw. “De Lumigrip leuningen en balustrades zijn in de meest uiteenlopende woningen geïnstalleerd, van heel modern en nieuw tot klassiek”, zegt Bergen Hengouwen. “Met Lumigrip zorgen we voor perfect maatwerk dat exact past bij de wens van de klant.” Kijk voor meer informatie op www.totaalwonen.nl of neem contact op met Smits Designcenter Delft via smits@totaalwonen.nl of (015) 2628790. U bent ook op afspraak van harte welkom voor een demonstratie in de showroom.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12