Oranjebal wordt een superfeest en Delft op Zondag geeft kaarten weg

Algemeen

DELFT - DJLuuk gaat vrijdag 29 april voor spektakel zorgen bij Café de Tobbe aan de Buitenwatersloot 17 in Delft. Het feest wordt vrijdag van 21.00 tot 02.00 uur gehouden in de grote zaal van De Tobbe en er is geen leeftijdsgrens. Hoewel oranje accenten van harte welkom zijn, is er ook geen verplichte dresscode. “Iedereen is van harte welkom op Koninginnach, dus ook jongeren en twintigers”, vertelt DJLuuk.NL.

“We draaien dit keer wat meer muziek uit de Top 40 van nu en uit de 90’s, maar ook salsa en Nederlandstalig. Het belangrijkste is dat je op deze feesten van minuut één tot en met de allerlaatste plaat kunt dansen. We gaan er echt weer een superfeest van maken.” Kaarten kosten 9 euro en zijn te verkrijgen via de ticketservice op de website www.djluuk.nl en anders via Tabak Piet de Vries aan de Nassaulaan 6, bij Velvet Music aan de Voldersgracht 3 en bij Videotheek Scope aan de Mercuriusweg 6 in Delft. In Den Hoorn zijn kaarten verkrijgbaar bij Rob Crijns aan de Dijkshoornseweg 58. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 06 - 23 64 32 20.

Gratis kaarten
De krant Delft op Zondag geeft vijf keer twee gratis kaarten weg. Wie kans wil maken op twee kaarten, moet deze vraag juist beantwoorden en het antwoord uiterlijk dinsdag 26 april e-mailen naar leo@delftopzondag.nl


- Met welk nummer stond Lisa Stansfield in de eerste week van 1990 op nummer 1?

De winnaars ontvangen woensdag 27 april per e-mail bericht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12