HOE is het nou MET... Ad van Geest

Algemeen

DELFT – Ad van Geest kreeg eind 2006 een speciale oprit om met zijn rolstoel zijn huis aan de Brasserskade te kunnen betreden. Op de hekjes voor deze oprit moest hij echter maandenlang wachten.

Tot die tijd moest hij het met een viertal rood-witte palen en een stuk afzetlint voor zijn deur genoegen nemen. In Delft op Zondag van 27 mei j.l. werd hieraan aandacht besteed. Ad van Geest had er toen nog weinig vertrouwen in dat de hekjes voor zijn oprit er snel zouden komen.

- En, hoe is het afgelopen?
“Nou, zondag stond het artikel in de krant en de dinsdag erop kwamen ze het hekje plaatsen.” 

- Blij mee?
“Zeker weten, het hekje is er uiteindelijk toch gekomen. Ik dacht ten tijde van het artikel dat het nog zeker twee maanden zou gaan duren, dus het lukte veel eerder dan verwacht. Iemand van Vestia kwam niet lang daarna nog langs. Die man zei: ‘U bent volgens mij de enige Delftenaar met een stukje grond dat eigenlijk van de Gemeente is’.” 

- U heeft het hekje inmiddels vol met Kerstversieringen gehangen, zag ik laatst.
“Ja, daar komen veel positieve reacties op uit de buurt. Ik versier mijn huis ieder jaar weer, en iedere keer doe ik het weer anders.” 

- Hoe kijkt u nu op de hele situatie terug?
“In het begin was ik heel erg boos, dat ben ik nu niet meer. De manier waarop alles is gegaan slaat natuurlijk nergens op, maar ik ben blij dat ik het nu heb. Ik had alleen liever gezien dat het er wat sneller was gekomen.” (JN)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!