Dierenspeciaalzaak Het Westen, als u het beste wilt voor uw huisdier

DELFT – Bezitters van een huisdier willen graag het beste voor hun trouwe metgezel. Daarvoor zijn ze bij dierenspeciaalzaak Het Westen aan het juiste adres.

Al ruim veertig jaar trouwens, want zo lang bestaat de zaak van Hans Gielesen al. De dierenspeciaalzaak begon als vogel- en zaadhandel in een pand op de hoek van de Pootstraat en de Nieuwe Schoolstraat. Het was Jaap de Blij, de vader van de huidige eigenaar, die van zijn hobby zijn werk maakte. Hij had zelf iets met vogels en hij heeft uiteindelijk niet alleen de zaak, maar ook die voorliefde aan zijn zoon overgedragen. “Ik ben nog steeds veel met vogels bezig”, vertelt Gielesen. “Vooral met kleurkanaries, daarmee doe ik ook aan wedstrijden mee. We krijgen ook regelmatig (inter)nationale prijzen.” 

Het Westen heeft dus een oorsprong als vogel- en zaadhandel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een breed gesorteerde dierenspeciaalzaak. Sinds 1988 is de winkel gevestigd aan de Buitenwatersloot. Voor elk huisdier zijn de benodigde voeders, artikelen (bijvoorbeeld vogelhuisjes of vogelkastjes) en accessoires verkrijgbaar. Of u nu een hond, een kat, konijnen, duiven, kippen of andere vogels heeft: hier vindt u wat u zoekt. “Voor honden en katten heb ik drie Nederlandse merken in het assortiment”, zegt Gielesen. “Dat werkt makkelijker dan met wereldwijde merken, omdat ik nu voor de klant snel en efficiënt extra dingen kan regelen.” 

Het eerste merk is Prins Pet Foods voor de hond en de kat. Het Westen is hiervan exclusief dealer in Delft en omgeving. Het tweede merk is Farm Food, puur biologisch hondenvoer. Beide zowel droog- als diepvriesvlees. Daarnaast is er voor katten het merk Eco Style, dat eveneens biologisch getint is. “Het zijn voeders van een hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs”, zegt Gielesen. “Veel mensen vinden het prettig dat dit voer hier ook in grote hoeveelheden gekocht kan worden. Verder is hier ook kattenbakvulling volop verkrijgbaar.” 

Gielesen heeft ook specialistische vogelvoeders in huis, speciaal voor echte vogelliefhebbers en vogelkwekers zoals hijzelf. Die ontwikkelt hij en laat hij produceren onder de naam Sukses. Ook voor de buitenvogels is er in de winterperiode een ruim assortiment aan buitenvoer (vetbollen, pindanetjes, strooivoer etc.) en huisjes. Bij dierenspeciaalzaak Het Westen zal iedereen dus slagen. Is iets niet op voorraad? Alles kan besteld worden en is dan alsnog snel aanwezig. Thuisbezorgen in de regio behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijf: Dierenspeciaalzaak Het Westen
Adres: Buitenwatersloot 123
Telefoon: (015) - 214 29 01
Internet : www.hetwestendelft.nl of www.sukses.tv

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten