Zwangerschapsyoga van Yogaplaza al zeven jaar een begrip

Algemeen

De sfeervolle studio van Yogaplaza is van alle gemakken voorzien, ideaal om u met zwangerschapsyoga voor te bereiden op uw bevalling.

DELFGAUW – Bent u zwanger en wilt u zich goed voorbereiden op de bevalling? Denk dan eens aan de zwangerschapsyoga bij Yogaplaza. De zwangerschapsyoga in de studio aan de Delftsestraatweg 280 in Delfgauw is al zeven jaar een begrip in Delfgauw en omgeving. U leert hier goed puffen en persen, zowel op de yogamanier als op de klassieke manier.

De waardering hiervoor is erg groot. Als zwangere vrouw weet je namelijk nooit van tevoren hoe de bevalling gaat verlopen en welke handvatten je wilt gaan gebruiken. Daarom geeft Yogaplaza deze veelzijdige cursus. De derde les is gereserveerd als informatieles waarin twee verpleegkundigen werkelijk alle vragen kunnen beantwoorden over de verloskamer en over de kraamafdeling. De laatste les is een partneravond. Populair zijn verder de zwangerschap-opfrislessen. Bent u zwanger van uw tweede of derde kindje en wilt u niet de hele cursus volgen? Geef u dan op voor een aantal losse lessen. Alles is mogelijk bij Yogaplaza. Neem contact op met Nanda Schenkels voor al uw vragen. De sfeervolle studio van Yogaplaza is van alle gemakken voorzien. Andere lessen die hier te volgen zijn: Hathayoga, BBB-yoga, Vinyasa-yoga en Yoga-meditatie. Voor andere ontspanning is er ook Zumba en Zumba voor Kids van vier tot twaalf jaar. Telefoon: (06) - 24 83 36 01. Internet: www.yogaplaza.nl. Email: mailto:informatie@yogaplaza.nl?subject=via%20delftopzondag.nl%3A.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12