Afbeelding

Het is maar dat u het weet: zondag 23 november

Algemeen

In Café Royal, aan de Voldersgracht 10, is op woensdag 26 november a.s.een Inloopmiddag voor Veteranen. Ook op woensdag 17 december a.s. is er zo'n Inloopmiddag voor Veteranen. Dan vindt tevens de klaverjas-drive plaats.

De Delftse Gerry van Geer houdt op maandag 1 december a.s. vanaf 10.00 uur een lezing over haar gedichten en romans. Locatie: Activiteitencentrum voor 55+ De Wipmolen in de Prof. Krausstraat 71b in Delft. Kosten: 4 euro 50. 

Een aantal locaties van ROC Mondriaan houdt op woensdag 26 november a.s. tussen 13.30 en 21.00 uur Open Dag. In Delft kunnen geïnteresseerden in de locatie Brasserskade meer informatie krijgen over de opleidingen in de richting van ICT, Economie en Handel, Logistiek & Vervoer, Sport en Bewegen, Zorg en Welzijn en Defensie. Op de website www.rocmondriaan.nl staan alle adressen van de andere locaties die open zijn. 

In de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker is op zondag 23 november tussen 15.00 en 16.30 uur een kerkdienst voor en met verstandelijk gehandicapten. 

De Naturistische Zwemvereniging Delft houdt op zaterdag 29 november a.s. vanaf 20.15 uur een sauna-avond in de Naturistische traditie. Naast een bezoek aan de sauna kan er worden gezwommen. Ook een massage door de mensen van de NOM is mogelijk. Dit kost 3 euro voor 20 minuten. De kassa is geopend tot 21.00 uur. Om 23.30 uur is de avond afgelopen. Locatie: Het Sportfondsenbad aan de Weteringlaan 1 in Delft. De toegang bedraagt 13 euro. 

Bij DOK Centrum! vindt op vrijdag 12 december a.s. om 19.30 uur het Delfts Dictee plaats. Dit jaar schreef Henk Tetteroo het dictee. Hij is de hoogst eindigende Delftenaar van het dictee in 2007. Het aanmelden van teams en individuele deelnemers kan per e-mail via hetschrijfbedrijf@tele2.nl. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op de websites www.dok.info en www.hetschrijfbedrijf.com. 

De Gemeente Midden-Delfland en Weboma Ontwikkeling organiseren voor onwonenden en geïnteresseerden een inloopavond over het plan Lookergaerde aan de Keizerin in Den Hoorn, waar 33 ruime eengezinswoningen gebouwd worden. De avond vindt op dinsdag 25 november a.s. van 18.00 tot 20.00 uur plaats in De Hoornbloem aan het Koningin Julianaplein 1 in Den Hoorn. Er wordt tijdens deze informatieavond geen verkoopinformatie verstrekt. Zie voor meer informatie de website www.lookergaerde.nl. 

In samenwerking met GP Actief presenteert O-PEN op vrijdag 19 december a.s. vanaf 20.00 uur voor de derde keer het Open Podium Ypenburg. Dat biedt (on)bekend talent de kans om in de spotlights te staan en voor het publiek de gelegenheid om te genieten van gevarieerde optredens. Talenten kunnen zich aanmelden bij presentatrice Marieke van Buytene via marieke@o-pen.nl of via telefoonnummer 06 - 28 81 45 29. Het publiek betaalt 2 euro voor de entree en een kleine snack. Locatie: MultiFunctioneel Centrum De Bras aan de Oeverwallaan 130 in Den Haag. Kijk op de website www.o-pen.nl voor meer informatie.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12