Kleinschalige bedrijfsunits Rotterdamseweg erg in trek

Algemeen

De 28 kleinschalige bedrijfsunits die Twins Investments op bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid ontwikkelt, zijn uitermate geschikt voor lokale ondernemers.

DELFT – Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid is een kleinschalig bedrijventerrein. Er is een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen gevestigd. In de directe omgeving zijn onder andere de TU Delft en het toekomstige Technopolis.

Op dit bedrijventerrein ontwikkelt Twins Investments uit Poeldijk een nieuwbouwproject met 28 bedrijfsunits, verdeeld over twee gebouwen. Het complex, nummer 386 aan de Rotterdamseweg, wordt gesitueerd tussen Drielox en KPS, nabij de nieuwe ontsluiting van Technopolis. “Op deze kavel stonden opstallen die aan vervanging toe waren”, zegt Jan-Willem Dijksman van Dijksman Bedrijfshuisvesting. “Ik heb de vorige eigenaar benaderd om de grond en de opstallen te verkopen. Vervolgens heb ik deze aangeboden aan Twins Investments, met het advies hier kleinschalige bedrijfsunits te realiseren. In deze categorie is er namelijk een klein aanbod in Delft, maar er is wel veel vraag naar. Ook in deze economisch wat mindere periode.” 

Ruim twee weken geleden was de start-verkoop van de 28 bedrijfsunits. Vorige week is er een mailing uit gegaan naar alle bedrijven uit Delft en omgeving. Inmiddels zijn er al een aantal units verkocht en al 60 procent is onder optie. “De units zijn bij uitstek geschikt voor lokale ondernemers”, vertelt Dijksman. “De prijzen zijn interessant en de verkoop verloopt tot nu toe dan ook zeer goed.” 

De bedrijfsunits hebben een totale oppervlakte van ongeveer 50 tot 316 vierkante meter. Ze hebben een hoogte van ongeveer 8 meter, zijn voorzien van een overheaddeur van 3,75 meter hoog en een afzonderlijke loopdeur. Verschillende units, waaronder de beeldbepalende showroomunits aan de straatzijde (met kantoorruimte) en de naar de Schie georiënteerde units, zijn standaard voorzien van een (onafgewerkte) kanaalplaten verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er units beschikbaar met een houten verdiepingsvloer, alsmede units zonder verdiepingsvloer. De koopsommen beginnen bij

€ 89.000 v.o.n. excl. BTW. Voor meer informatie of het opvragen van de brochure kunt u contact opnemen met Dijksman Bedrijfshuisvesting via (015) - 2.577.177. Internet: www.dijksman.nl.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12