Bij Bouman Autoschade wordt uw auto weer helemaal als nieuw

Algemeen

John Bouman en zijn team kunnen alle schades aan alle soorten auto’s vakkundig herstellen.

DELFT – Bouman Autoschade is een betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf, dat al sinds 1956 bestaat. Behalve door de betrouwbaarheid kenmerkt het bedrijf zich ook door de uitstekende kwaliteit die geleverd wordt tegen een gunstige prijs.

Het familiebedrijf van John en Marga Bouman draait al jaren heel goed. In deze economisch wat mindere tijd is dat niet anders. Het blijft goed lopen. “Wij zijn nog steeds een familiebedrijf”, zegt John Bouman. “We zijn niet bij een keten aangesloten, hebben een klein team met drie personeelsleden, daar ligt onze kracht. We hebben veel vaste particuliere klanten en vele grote en kleine bedrijven als klant.”
Alle soorten schades aan alle merken auto’s kunnen in de werkplaats van Bouman Autoschade worden verholpen. Het bedrijf werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen. “Bij sommige mensen bestaat het misverstand dat je alleen naar het autoschadeherstelbedrijf kunt dat op de groene kaart staat”, zegt Bouman. “Dat is niet juist, want je kunt zelf beslissen naar welk schadebedrijf je stapt. Dit geldt niet als er sprake is van speciale polisvoorwaarden of als het om een leaseauto gaat.” 

Als u uw auto bij Bouman Autoschade laat repareren, dan kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Het bedrijf heeft drie leenauto’s beschikbaar, waar de klant gratis gebruik van kan maken. “Hiervoor hoeven de reparatiekosten niet boven een bepaald bedrag uit te komen”, zegt Bouman. 

Heeft u een keer schade aan uw auto? Ga dan vooral langs bij Bouman Autoschade om die schade weer helemaal te laten herstellen voor een gunstige prijs.


Bouman Autoschade
Marconiweg 5
(015) 2855279
www.boumanautoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12