Premiere nieuw evenement 'De Helden van Amstel Live!' 22 oktober in Delft

Algemeen

AMSTERDAM– 3 Nederlandse artiesten, 9 helden en 27 hits. Dat zijn de ingrediënten van een gloednieuw muziek evenement dat op 22 oktober in première zal gaan in Delft. Tijdens De Helden van Amstel LIVE! kruipen VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal in de huid van hun grote voorbeelden. Radio DJ Edwin Evers presenteert de avond en is tevens samen met zijn band de vaste begeleidingsband van het evenement. De kaartverkoop voor de eerste editie is inmiddels gestart.

De Helden van Amstel LIVE! is ontstaan op De Vrienden van Amstel LIVE! 2010, toen VanVelzen hits ten gehore bracht van zijn helden Queen. Het nieuwe onderdeel bleek zo’n succes in Ahoy dat Amstel en producent Tribe besloten vanaf dit najaar met een uitgebreide versie van het muziekevenement door Nederland te gaan reizen.

Bezoekers worden meegenomen op een unieke muzikale tijdreis vol hits van onder meer Queen, The Police, The Beatles, Bon Jovi en Keane. Nooit eerder speelden zoveel Nederlandse artiesten hits van hun helden op een avond. VanVelzen, een van de optredende artiesten: “Ook voor ons als artiest is De Helden van Amstel LIVE! een hele bijzondere avond. We kunnen het publiek laten zien waar we vandaan komen en wat ons heeft geïnspireerd om zelf muzikant te worden. Natuurlijk zullen we ook wel een eigen hit spelen, maar op deze avond kijk ik toch vooral uit naar de nummers van Queen en The Police”.

Kaarten voor De Helden van Amstel LIVE! zijn verkrijgbaar via www.heldenvanamstel.nl. Bezoekers kunnen op deze site ook terecht voor actuele informatie over het evenement.






De Helden van Amstel LIVE

Met: VanVelzen, Nick & Simon, Miss Montreal en de Edwin Evers Band
Datum: Vrijdag 22 oktober
Locatie: Lijm en Cultuur, Delft
Kaarten € 25,- (excl. reserveringskosten)
Aanvang show: 20.30 uur, deuren open 19.00 uur

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12