Samba, rumba, salsa, merengue: Latin Moves heeft het allemaal

Algemeen

De nieuwste rage bij damessportschool Queen’s is Latin Moves, een intensieve workout waarbij verschillende Zuid-Amerikaanse dansstijlen aan bod komen.

DELFT – Een aerobic- en fitnesscentrum voor dames van alle leeftijden. Dat is Queen’s, de eerste damessportschool van Delft. Door een zeer gevarieerd lessenaanbod kan jong en oud in het fitnesscentrum aan de Surinamestraat 7 bewegen op eigen niveau.

Er is zelfs Girls Aerobics voor meisjes vanaf vijf jaar. De nieuwste rage bij Queen’s is Latin Moves. “Dat is een workout waar verschillende Zuid-Amerikaanse dansstijlen aan bod komen”, zegt Simone Konincks. “Het is te vergelijken met Zumba. Het is een intensieve workout van een uur. Dansstijlen die aan bod komen zijn samba, rumba, salsa, merengue en dergelijke.” 

Latin Moves wordt gegeven op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur en op vrijdag van 20.30 tot 21.30 uur. Sinds enige tijd organiseert Queen’s ook speciale workshops op zondag. In november is er bijvoorbeeld een workshop Latin geweest. In januari start Relaxercise. Het programma is verdeeld over vier zondagen van 10.00 tot 11.00 uur en gericht op ontspanning en flexibiliteit. “Ontspannen kun je leren, dat bewijst Relaxercise wel”, aldus Konincks. “De training heeft ook als doel om gedragsverandering te realiseren.” 

Bij Queen’s is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen van een personal trainer. Vanaf januari geldt hier een speciale aanbieding voor (zie website). Queen’s is al weer vier jaar in de Surinamestraat gevestigd en heeft er vorig jaar een mooie nieuwe spinningzaal bij gekregen. Kijk voor het volledige lessenaanbod op www.queensdelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12