Afbeelding

Jubileumfeestje bij Grieks restaurant

Algemeen

DELFT – Het Grieks Restaurant Delphi’s aan de Verwersdijk 32 bestaat 25 jaar en dat feestje mogen de gasten meevieren. In februari en maart krijgen zij namelijk 15 procent korting op de gehele rekening.

Het restaurant van de eigenaren Tolis Kitsos en Pieter den Hollander is met zijn 25 jaar één van de oudste Griekse restaurants in Zuid-Holland. Al die jaren kunnen de gasten van Delphi’s genieten van heerlijke Griekse specialiteiten, waaronder veel grillgerechten en uitgebreide saladebuffetten. En altijd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een aantal jaren geleden is Delphi’s bovendien een Mediterraans pad ingeslagen. “Behalve Griekse gerechten kunnen onze gasten sindsdien ook gerechten uit omliggende landen bestellen”, zegt Tolis. “Bijvoorbeeld uit Turkije, Italië en het Midden-Oosten.” 

Het sfeervol ingerichte eetgedeelte telt 140 plaatsen aan ruime tafels. Het is tevens mogelijk om voor grote groepen te reserveren (tot wel 80 personen). Daarnaast organiseert Delphi’s op afspraak speciale avonden, zoals buffetten en proeverijen. “Bedrijven kunnen ons restaurant bovendien afhuren om presentaties of lunches te houden. Normaal gesproken zijn wij dinsdag gesloten, maar grote gezelschappen kunnen er dan tóch exclusief gebruik van maken.” Bij Delphi’s is het niet alleen binnen goed toeven. In de zomer kunnen de gasten op het terras genieten van de smaakvol bereide gerechten, onder de platanen van het Doelenplein. Het terras heeft 80 plaatsen. De keuken is elke dag, behalve dinsdag, geopend van 16.30 tot 22.00 uur. Iedereen die geen 15-procent-kortingsbon heeft gekregen, kan deze alsnog verkrijgen via de link Dinersite op www.delphis-delft.nl. Telefoon: (015) – 213 29 82.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12