Moodz Eten & Drinken heeft het allemaal

Algemeen

DELFT – Voor George en Geoffrey van Moodz Eten & Drinken is de tijd aangebroken echt invulling te geven aan hun ideaalbeeld.

Na een hectische periode waarin hun eetcafé ‘nieuwe stijl’ de hoofdrol vervulde in het televisieprogramma ‘Mijn tent is top’ moet nu op eigen kracht een horecabedrijf gerund worden. Ze hebben daar grote plannen voor, met voor de komende tijd al verschillende extra’s. Zo is er de Student Monday at Moodz, waarbij studenten op vertoon van hun studentenpas elke maandag tegen gereduceerd tarief een speciaal menu kunnen gebruiken. Dat bestaat uit de bekende Fingerfoods (bites from all over the world) en een hoofdgerecht. Het kost slechts 12 euro 50. Van dinsdag tot en met donderdag krijgen studenten 20 procent korting bij een minimale besteding van 25 euro (ook op vertoon van de studentenpas). Wist u trouwens dat de bekende Fingerfoods van Moodz ook op een eigen locatie naar keuze geserveerd kunnen worden? Lunch, borrel, uitgebreide diners en arrangementen à la carte of voor groepen en partijen, Moodz heeft het allemaal. “De bovenetage gaat steeds meer als bar gebruikt worden”, vertelt George. “Overdag kan die afgehuurd worden voor een vergadering, een borrel of een receptie. ’s Avonds ook in combinatie met eten. De bovenetage heeft veertig zitplaatsen, maar bij een staande receptie kunnen er wel zo’n zestig mensen binnen. In december beginnen we hier ook met een Cocktailbar. Als men beneden lekker gegeten heeft, kan men daarna boven nog lekker wat komen drinken. In samenwerking met het theater en de bioscoop bieden we hier ook speciale menu’s aan.” Met ingang van november klinkt er voortaan elk laatste weekend van de maand (vrijdag, zaterdag en zondag) live muziek. Wilt u voor de komende Kerstdagen een leuk uitje? Voor Eerste en Tweede Kerstdag kunt u bij Moodz een speciaal Kerstdiner reserveren. Tweede Kerstdag zijn er ’s middags ook al leuke (kinder)activiteiten. 
Telefoon: (015) - 212 07 55. Internet: www.moodzdelft.nl (nieuwe website!).

Fotobijschrift: De bovenetage van Moodz krijgt steeds meer een barfunctie en wordt straks ook verrijkt met een aparte Cocktailbar.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12