Een nieuwe accountant? B&L krijgt een 8,6 voor dienstverlening

Algemeen

DELFT - Bent u tevreden met uw huidige accountant, dan hoeft u dit artikel niet te lezen. Een goede accountant verdient immers geld voor u. Speelt u echter met de gedachte om over te stappen, dan is dit het perfecte moment. B&L accountants en belastingadviseurs aan de Kleveringweg 20 krijgt van klanten een 8,6 voor betrokkenheid, helder inzicht en service. U krijgt bovendien gratis twee thermometergesprekken. De relatie met de accountant kan veel opleveren.

Maar dan moet er wel een goede klik zijn. Want alleen een accountant die uw onderneming door en door kent, haalt er het maximale uit. Om allerlei redenen kan de dienstverlening niet (langer) optimaal zijn. U bent bijvoorbeeld gegroeid en uw administratiekantoor is te klein geworden. U twijfelt of alle diensten waarvoor u betaalt wel nodig zijn. Wellicht zoekt u betere begeleiding. Of u heeft het gevoel dat er financieel veel meer te winnen valt. Hoe het ook zij, een overstap is het onderzoeken waard. 

Ondanks hun twijfels ervaren veel ondernemers de overstap naar een nieuwe accountant als spannend of moeilijk. Gelukkig hebben de accountants van B&L ruime ervaring met het begeleiden van zo’n overstap, waarbij de kosten die gepaard gaan met uw overstap voor rekening van B&L zijn. Met de overstapservice bent u verzekerd van een soepele overgang. En u profiteert van een aantrekkelijk aanbod: in het eerste jaar krijgt u gratis twee thermometergesprekken. Tijdens zo’n gesprek worden in alle rust de financiële ins & outs van uw onderneming besproken. U weet exact waar uw uitdagingen liggen. Zodat u kunt focussen op uw business. 

Wilt u maximaal inzicht in uw financiële huishouding, overweeg dan een online boekhouding. U heeft altijd toegang – ook via smartphone of tablet. Dankzij het gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket bespaart u ook nog op uw kosten. En bij vragen belt u gewoon de gratis B&L ondernemershelpdesk. 

Heeft u interesse in de overstapservice van B&L? Maak vandaag nog een afspraak of loop gewoon eens binnen voor een vrijblijvende toetsing van de mogelijkheden. Bel (015) 2145041 of kijk op www.benlaccountants.nl voor meer informatie.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12