Afbeelding

Innovatieve oplossingen voor elk hoorprobleem bij Van der Leeuw Horen

Algemeen

Editie: Week 32, Jaargang 22 |

Het gediplomeerde en gecertificeerde team van Van der Leeuw Horen, met van links naar rechts Adriaan Wolter, Sebastiaan van der Werf en Eugène Duvaloois.

DELFT – Aan de Koornmarkt 82, pal naast Van der Leeuw Optiek, opent aanstaande dinsdag een nieuwe speciaalwinkel: Van der Leeuw Horen. Hier kan Delft en de regio voortaan terecht voor alles op het gebied van horen.

“Wij hebben alles in het werk gesteld om de meest geavanceerde hoorwinkel van Nederland neer te zetten”, begint Rob van der Leeuw. “Volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines om de kleinste defecten aan het gehoorsysteem te kunnen ontdekken en de mooiste apparatuur om inzichtelijk te maken wat het verschil is met weer goed te kunnen horen. Dat kom je maar zelden tegen in Nederland, zo geavanceerd. “Het juist instellen en aanmeten van hoorproducten vraagt om expertise en ervaring”, zegt audicien Adriaan Wolter. “Bij Van der Leeuw Horen beschikken we over audiciens die echt het verschil gaan maken voor uw oren. Volledig gecertificeerd en gediplomeerd en met veel kennis en ervaring.”


Van der Leeuw Horen verkoopt veel meer dan alleen de modernste hoortoestellen. Wolter: “Zo zijn we ook gespecialiseerd in gehoorbescherming voor motorrijders of festivalgangers en beschikken we over een grote collectie zwemdoppen voor kinderen. Ook kan de klant worden geholpen met een app waarmee je de instellingen van het hoortoestel kunt regelen, of waarmee je bijvoorbeeld het geluid van de tv of telefoon niet via speakers maar via je hoortoestel binnenkomt. Geen massawerk, maar pure individuele aandacht met behulp van de meest geavanceerde meet- en regelapparatuur.   We willen de klant een nieuwe beleving meegeven en afstappen van het traditionele.”

Schroom
Nederland telt anderhalf miljoen slechthorenden. Een deel hiervan kent enige schroom om naar een audicien te gaan voor een oplossing. Ten onrechte, vindt Wolter. “Kom maar eens binnen voor een vrijblijvende hoorscreening, dan vertellen we u graag over de mogelijkheden.” Mensen met gehoorproblemen hoeven niet meer bang te zijn met een flink apparaat aan hun oor de winkel te moeten verlaten. “Van de toestellen van tegenwoordig zie je haast niks meer.”
De meetapparatuur en kennis die Van der Leeuw Horen in huis heeft, voorkomen dat de toestellen verkeerd worden ingesteld, met geruis als mogelijk gevolg. “We kunnen exact zien hoeveel geluid op je trommelvlies aankomt. En het leuke is dat klanten op grote schermen met alles mee kunnen kijken.” Het gecertificeerde en gediplomeerde team van Van der Leeuw Horen beschikt over jarenlang ervaring en expertise en de medewerkers hebben verschillende specialiteiten.  Adriaan Wolter heeft zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in oorsuizingen. “Hiervoor heb ik me op de universiteit van Londen verdiept in akoestische therapie, die mensen kan helpen met oorsuizingen om te gaan.”
Meer weten? Kom dan eens langs in de winkel aan de Koornmarkt 82 of bel voor een vrijblijvende afspraak telefoonnummer 015-8200321.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12