Afbeelding

Veel gekker moet het niet worden... zondag 6 december

Algemeen

De bestuurders van twee personenauto’s kwamen woensdag om 17.30 uur na een aanrijding met de schrik vrij. Eén van de automobilisten raakte vermoedelijk onwel en vloog aan het einde van Rijksweg A4 uit de bocht.

Hij ramde daarbij een andere personenauto. Eén van de voertuigen sloeg over de kop. Personeel van de GGD constateerde dat beiden niet noemenswaardig gewond waren geraakt.

Een 51-jarige bestuurster uit Rotterdam botste woensdag om 17.30 uur met haar auto op een poller op de Nieuwkoopseweg in Pijnacker. Ze zag de poller over het hoofd en ze werd gelanceerd, waarbij ze gewond raakte aan haar gezicht en nekklachten had. De Brandweer wist haar uit haar auto te bevrijden door het dak van de auto te knippen, daarna werd ze naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is tot 22.20 uur voor al het verkeer afgesloten geweest. De poller en de auto raakten door het ongeval zwaar beschadigd.

Een 17-jarige fietser raakte woensdag om 17.00 uur gewond bij een ongeval op de Katwijkerlaan in Pijnacker. De jongen werd aangereden door een 20-jarige automobilist uit Zoetermeer. Het letsel van de fietser bleek achteraf mee te vallen. De Politie maakte proces-verbaal op tegen de automobilist.

De Recherche van Bureau Delft zoekt getuigen van de beroving van een pizzakoerier aan de Aart van der Leeuwlaan. Dinsdag belde iemand rond 21.30 uur een bestelling door naar een pizzeria. Als bezorgadres gaf hij een woning aan de Aart van der Leeuwlaan door. Toen de koerier een kwartier later op de Aart van der Leeuwlaan zijn bromfiets parkeerde en aanbelde bij de flat, kwamen direct twee mannen de hoek om rennen. Ze zetten de pizzakoerier tegen de muur en eisten geld. Uiteindelijk gingen ze er vandoor met de bestelling en de sleutels van de scooter. Ze vluchtten door het park in de richting van de Provincialeweg en de Kruithuisweg. De daders waren twee lichtgetinte mannen van ongeveer 1 meter 80 lang. Eén van hen droeg een zwarte jas met een capuchon op zijn hoofd met daaronder een blauwe spijkerbroek en gymschoenen. De tweede dader was gekleed in een blauwe jas met aan de voorzijde in een halve cirkel het merk Nickelson. Ook hij droeg een blauwe spijkerbroek en gymschoenen. Wie iets heeft gezien wordt verzocht contact op te nemen met de Recherche van Bureau Delft via telefoonnummer 0900 - 8844.

De Politie hield dinsdag twee mannen aan nadat ze bij een woonwarenhuis aan de Olof Palmelaan in Delft cadeaupasjes hadden weggenomen. De beveiliging hield rond 13.00 uur één van de mannen aan en noteerde het kenteken van de auto waarmee de tweede man was gevlucht. Agenten hielden hem aan op de Ypenburgse Stationsweg. In de achterbak van zijn auto lag een schoudertas met daarin 193 cadeaupassen. Beide mannen werden overgebracht naar het Politiebureau.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12