John van Santen is bij Team Eda de Heus eigenlijk overal inzetbaar

Algemeen

John van Santen werkt onder andere in het magazijn van universeel autobedrijf Team Eda de Heus, waar hij alle onderdelen feilloos weet te vinden.

DELFT – Een vertrouwd gezicht bij Team Eda de Heus is John van Santen. Hij werkt er al 24 jaar en nog steeds helemaal naar zijn zin.

Van Santen is op vrij veel terreinen inzetbaar. Normaal gesproken is hij te vinden in het magazijn of bij de receptie. Ook is hij soms in de werkplaats actief. In het magazijn van het universele autobedrijf is er een voorraad van wel meer dan duizend onderdelen. Dat is heel logisch, want dit autobedrijf beperkt zich niet tot één automerk. “Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het bijhouden van de voorraden”, zegt Van Santen. “Soms moet een reparatie aan een bepaalde auto dezelfde dag klaar zijn. Ik bel dan ook rond naar allerlei dealers uit de omgeving voor merkspecifieke onderdelen. Je kunt hierbij denken aan remblokken, een deel van een kachel, een remklauw, de cilinder van een koppeling of een waterpomp. Onderdelen voor een langere termijn doe ik voornamelijk via het internet. Veel mensen kiezen daarbij trouwens eerder voor een B-merk dan voor originele onderdelen, om de kosten te drukken.” 

Het werk bij de receptie ligt in het verlengde van zijn magazijnwerkzaamheden. Volgens hem is het belangrijk dat iemand achter de receptiebalie specifieke vragen van klanten goed kan beantwoorden. Met zijn jarenlange ervaring is hij daar de aangewezen persoon voor binnen Team Eda de Heus. “Regelmatig bied ik ook ondersteuning in de werkplaats”, gaat hij verder. “Vooral bij storingen in auto’s assisteer ik de zes monteurs die hier werken.” 

Team Eda de Heus is een kleinschalig familiebedrijf onder leiding van Aad en Jolanda van Winden. De collega’s hebben onderling een hechte verbondenheid. Zeker ook de persoonlijke band met de klanten is kenmerkend voor dit bedrijf. Voor Van Santen staat vast dat hij hier nog jaren zal werken. “Het is namelijk heel afwisselend dat je niet altijd met hetzelfde merk werkt”, zegt hij. “In een universeel autobedrijf doe je verschillende soorten werkzaamheden aan uiteenlopende merken, zowel oude als nieuwere auto’s. Het is elke keer anders en dat maakt het afwisselend.”


Team Eda de Heus
Schieweg 63
Telefoon: (015) - 261 81 81
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12