Even bellen met... Ronald Prins van de Ronde Tafel Delft

Algemeen

De leden van de Ronde Tafel Delft brachten onlangs het Delftse Monopolyspel uit, een variant op Monopoly, alleen koop je dit keer Delftse bedrijven in plaats van een straat.

-Met de verkoop van het spel hebben jullie hebben al 15.000 euro binnengehaald voor het goede doel. Dat zijn veel Monopolyspellen…
Het grootse deel is bijeengebracht door Delftse bedrijven die een plekje op het bord hebben gekocht. Dat leverde het goede doel per bedrijf tussen de 400 en 1000 euro op. En dan zijn er natuurlijk mensen die het spel gewoon in de winkel kochten.

-Wat zijn de populaire straten?
Heel Amsterdam, dus ook de Kalverstraat, is opgekocht, door Garage Hoeke en de gevangenis is gekocht door Fox-IT. De Gemeente Delft heeft met de middenplaat het grootste deel. Daarop staat ‘Made in Delft’.

-En hoe zit het met de kaarten ‘Kans’ en Algemeen Fonds’?
Er zitten wel leuke bij. Bijvoorbeeld: Uw waterleiding is gesprongen. Ga onmiddellijk naar Loodgieter Valkenburg.

-Wat is het goede doel?
Het Rainbow Twinning Project. Dat is een samenwerking tussen de Tafelrondes van Nederland en Zuid-Afrika voor sociale projecten voor kinderen tot en met 18 jaar.

-Is het Delftse Monopolyspel nog te koop?
Jazeker. Bij boekhandel Huyser in de Choorstraat, boekhandel De Omslag aan de Wijnhaven en bij Makelaar Voorberg aan het Oosteinde.

-En als ik meer wil weten?
Mail dan naar info@rondetafeldelft.nl. Je kan namelijk, als je tussen de 30 en 40 jaar bent, lid worden van de Ronde Tafel Delft, een club mannen die als één van haar doelen heeft een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Via dit mailadres kan je ook het Delftse Monopolyspel voor 30 euro per stuk kopen. We mikken uiteindelijk op een opbrengst van 20.000 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12