Hoge kortingen in De Hoven Passage!

Algemeen

DELFT – In winkelcentrum De Hoven Passage vinden op vrijdag 29 februari en zaterdag 1 maart de Hoge Korting Dagen plaats. Iedereen kan op vertoon van een kassabon van één van deze dagen op verschillende locaties in het winkelcentrum een toegankelijk kaartspel spelen.

Per dag worden er in totaal negen spelrondes gespeeld. De deelnemers die 21 punten weten te behalen krijgen een lotnummer. Hiermee kunnen zij ongeveer twintig minuten later meedoen in een kleine finale en kans maken op de hoofdprijs van de betreffende ronde. Alle finalisten krijgen overigens een aantrekkelijke prijs. 

Op zaterdag 1 maart vindt om 16.00 uur de grote finale plaats. Alle aanwezigen (alle finalisten van de eerdere spelrondes) ontvangen vlak voor aanvang van de verloting een lotnummer. Hiermee dingen zij mee naar de mooiste prijzen uit het prijzenpakket. Daarnaast maken alle aanwezigen kans op de hoofdprijs: een geweldige stedentrip voor twee personen. 

Niet alleen deze prijzenregen is een reden om naar winkelcentrum De Hoven Passage te komen, maar natuurlijk ook de hoge kortingen die gedurende deze twee dagen worden gegeven. Artikelen die u misschien altijd al heeft willen hebben, maar toch iets te kostbaar vond, worden nu wellicht met zeer aantrekkelijke kortingen aangeboden. Kom in elk geval kijken bij de Hoge Korting Dagen, profiteer en speel mee!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12