Creatieve kinderen winnen waardebonnen voor Speldorado

Algemeen

Helemaal vooraan zit Stef, die voor zijn broertje Sjors de prijs kwam ophalen. In het midden Quinten en Silvi. Bovenaan staat Huub namens Speldorado en rechtsbovenaan staat Thijs.

DELFT - Als deze kinderen later groot zijn, zien we vast nog weleens in deze krant staan. Want dit zijn misschien wel de toekomstige kunstenaars van Delft en omstreken. Sjors, Quinten en Silvi hebben de kleurplaten die onlangs in Delft op Zondag stond namelijk het mooist ingekleurd. Ze ontvangen daarom een waardebon ter waarde van maar liefst 25 euro die ze bij speelgoedwinkel Speldorado mogen besteden.

Op de website www.speldorado.nl kunnen ze zich alvast voorbereiden, want daar is een deel van het assortiment – en meer informatie over mogelijkheden voor kinderverjaardagen – te vinden. Voor alle andere kinderen die ook hun best hebben gedaan en een mooie kleurplaat hebben ingeleverd, ligt er op het kantoor van Delft op Zondag aan de Koornmarkt 22 een leuk cadeautje klaar. Kinderen kunnen kiezen uit diverse dvd's, posters van Sneeuwwitje, voorleesboekjes en nog veel meer. Kom dus snel langs.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12