Het kopen van een schilderij als waardevaste investering

Algemeen

Bij Galerie Delft vindt u uiteenlopende klassieke en moderne schilderijen; Stads-, haven-, strand-, en wintergezichten, landschappen, interieurs, schilderijen met dieren en kinderen, maar ook Russische schilderijen.

DELFT – Het kopen van het juiste schilderij is een waardevaste investering. Dat betekent dat uw geld veilig wordt weggezet wordt. En wellicht levert het schilderij later bij verkoop zelfs veel meer op. Bij Galerie Delft aan het Vrouwenregt 3 vindt u schilderijen in een segment dat in de wijde omgeving niet te krijgen is. Onder het topsegment, maar toch van indrukwekkende kwaliteit: u vindt bij Galerie Delft schilderijen tussen de 250 en 20.000 euro.

Het kopen van een schilderij van bijvoorbeeld 1.000 euro is hier al een heel veilige investering. “Dit is een stukje van de markt voor mensen die de artistieke waarde herkennen en niet gelijk hun geld kwijt willen zijn”, zegt Paul van den Berg. “In de galerie hangen klassieke schilderijen, het oudste is uit 1800, maar ook nieuwe schilderijen. Sommige nieuwe schilderijen zijn in klassieke stijl. Het gaat van stadsgezichten, landschappen en havengezichten tot wintergezichten, van dieren en kinderen tot Russische schilderijen en moderne schilderijen.” Van den Berg vindt het belangrijk dat zijn klanten zorg besteden aan de keuze van een schilderij. “Men voegt het toe aan zijn leefomgeving, een schilderij kleurt bijna elke dag uit je leven”, zegt hij. “Ik vind het leuk om mensen hierbij te helpen.” Galerie Delft doet verder inkoop en bemiddeling van schilderijen en restauratiewerkzaamheden (tevens handgemaakte lijsten op maat). In de galerie zijn ook kunstboeken en driedimensionale kaarten van bekende schilderijen te koop. Telefoon: (015) - 879 56 16. Internet: www.galerie-delft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12