Even bellen met... Annelies Schreuder

Algemeen

Annelies Schreuder is op zoek naar haar mobiele telefoon, type Samsung. Ze gaf de mobiel op woensdagmiddag 17 september, nadat ze zelf een nieuwe had gekocht, weg aan een tot nu toe onbekende vrouw, niet beseffende dat er nog zeer belangrijke geluidsopnamen op stonden.

Wat is er gebeurd?
Ik was vorige week woensdag om 14.30 uur in de Primafoon aan de Brabantse Turfmarkt, want ik wilde mijn oude mobiel laten repareren. Maar die mobiel bleek volgens de verkoper er één te zijn uit het Stenen Tijdperk. Een nieuwe kopen bleek net zo duur te zijn als repareren dus ik dacht: nou een nieuw fris modelletje is ook wel wat. Dus kocht ik een nieuwe.

En de oude?
Ik kon ‘m achterlaten, maar toen vroeg een vrouw in de winkel of ze ‘m mocht hebben voor haar pleegzoontje, zodat ‘ie er mee kon spelen. Dat vond ik prima, dus ik heb ‘m weggegeven. De simkaart heb ik er uitgehaald, maar later besefte ik pas dat de geluidsopnamen niet op de simkaart stonden. Die opnamen staan dus nog op de oude mobiel.

Wat staat er op?
De eerste woordjes van mijn zoontje die nu inmiddels vier jaar is. Hij ging op een gegeven moment ‘mamma’ zeggen en dat vond ik toch wel zó leuk dat ik het opgenomen heb. Er staan bijvoorbeeld ook Sinterklaasliedjes op.

En nu?
Ik ben nog teruggegaan naar de Primafoon en gevraagd aan de degene die de vrouw geholpen heeft of ze nog gegevens van haar hadden. Maar ze scheen alleen batterijen gekocht te hebben, dus dan bewaar je geen gegevens van zo’n klant.

Wat wil je?
Ik zou heel graag in contact komen met de vrouw die woensdagmiddag 17 september om ongeveer 14.30 uur in de Primafoon aan de Brabantse Turfmarkt mijn oude mobiel heeft gekregen. Ze kan mij bereiken via 06 – 136 79 382. Ze mag ook, omdat ik een weekje weg ben, mijn buurvrouw Katja ter Steege bellen op 015 – 214 78 44. Ik wil die opnames graag terug en ik doe er ook alles aan. En als het niet lukt, dan moet ik maar accepteren dat het zo is en dat ik die opnames waarschijnlijk niet meer terugzie. (MdW)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12