Voor een spotprijs naar het Kerstconcert in de Oude Kerk

Algemeen

DELFT – Klanten van Albert Heijn kunnen 10 euro korting krijgen op hun toegangskaartje voor het Kerstconcert in de Oude Kerk op donderdag 17 december a.s. Het enige wat ze hoeven doen is wat ze altijd al doen: boodschappen doen bij Albert Heijn, en de kassabonnen verzamelen.

Het scheelt nogal wat: 37,50 euro of 27,50 euro betalen voor een plaats op de eerste rang. Voor een normale plaats betaalt u met deze kortingsactie slechts 22,50 euro in plaats van 32,50 euro! Albert Heijn vindt het prettig zijn klanten in de Kerstperiode op deze manier een plezier te doen. Bij een minimale waarde van 25 euro geven de kassabonnen recht op de korting op een toegangskaart. Des te meer boodschappen u doet, hoe meer toegangskaarten u dus met korting kunt kopen. Kassabonnen van alle Delftse Albert Heijn-vestigingen komen hiervoor in aanmerking: de Martinus Nijhofflaan, de Brabantse Turfmarkt, de Choorstraat en de Laan van Altena. Er is slechts een beperkt aantal kaarten voor deze kortingsactie beschikbaar, dus op is op. Heeft u met de kassabonnen het benodigde bedrag van 25 euro bij elkaar? Dan kunt u bij het kantoor van de krant Delft op Zondag de toegangskaarten voor het concert om 18.00 of 20.30 uur met 10 euro korting kopen. Vergeet niet de kassabonnen mee te nemen. U vindt het kantoor van de krant Delft op Zondag aan de Koornmarkt 22.

Wie krijgt u te zien en te horen?
Het Kerstconcert in de Oude Kerk is een absolute must voor liefhebbers van Kerstconcerten. Een keur van vocale en instrumentale solisten en een voortreffelijk koor maken de Kerstconcerten in Delft tot unieke muzikale gebeurtenissen. Wie zult u te zien en te horen krijgen? Gerard Brëas is een nationaal en internationaal gelouterde dirigent. Bekendheid verwierf hij zich vooral met zijn bijdragen aan Tom Parkers New London Chorale. Brëas stelde het programma voor het Kerstconcert samen. Hij heeft de muzikale leiding, hij dirigeert de koren en hij verzorgt de presentatie. Ernst Daniël Smid is één van de beroemdste operazangers van Nederland. Margaret Roest studeerde aan het Conservatorium in Den Haag. Ze maakte concertreizen naar Canada, Australië en de Verenigde Staten. Ze zong hoofdrollen in tal van opera's en ze zong in grote oratoria van Bach, Haydn, Mendelssohn en Brahms. Marco Bakker studeerde aan het Conservatorium in Amsterdam. Hij zong in opera's en musicals, gaf tal van concerten, was te horen in radio- en te zien in TV-programma's. Speelde in films en maakt deel uit van De Drie Baritons. Wendy Krikken is een jong aanstormend zangtalent uit Monster dat al sinds haar negende deel uitmaakt van Theaterschool Koperen Kees in Poeldijk. Ze won een voorronde van de TV-wedstrijd 'Una Voce Particolare' en ze gaat, als ze haar HAVO-opleiding heeft afgerond, aan het Conservatorium studeren. Kenners voorspellen haar een grote toekomst. 

Verder is er een groot aandeel van het koperensemble van de Marinierskapel, het veelzijdige Arpeggio Trio (harp, fluit, hobo), de voortreffelijke violist Martin de Deugd, de pianist Henk Ruiter en de organist Wim Loef op het fantastische Amerikaanse elektronische orgel. Arthur Postma draagt op synthesizer bij aan de muzikale feestvreugde. Ook zijn te horen het gemengd koor Concertante en The Jaffo Gate Quartet, een swingende vocal group.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12