Amazing Oriental: Developing Eastern Food in Western World

Algemeen

Bij Oriental Delft zijn meer dan 5.000 verschillende food-, non-food- en versproducten tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar.

DELFT - Wie denkt dat de Oosterse keuken ver van het bed is, kent de supermarkten van Amazing Oriental nog niet. Ook in Delft is er één, aan de Kleveringweg 59 (bij Xotus). Of u nu een uitgebreide Indische rijsttafel wilt maken, uw eigen sushi wilt rollen of op zoek bent naar dat ene lekkere Chinese biertje wat u ooit op vakantie in China hebt gedronken: hier slaagt u zeker.

Met 16 filialen, verspreid over het hele land, is Azië dichter bij huis dan u denkt. Amazing Oriental is al bijna 25 jaar actief in de Aziatische en exotische levensmiddelenbranche. Door de expertise in deze winkel wordt altijd een hoge kwaliteit in zowel productaanbod, prijs-kwaliteitverhouding als service geboden. In de winkels zijn meer dan 5.000 verschillende food-, non-food- en versproducten tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar. Op de groente- en fruitafdeling vindt u bijvoorbeeld Chinese groenten (zoals Pak Choi of Choi Sam), Thaise en Indische kruiden (zoals laos en sereh), en tropisch fruit (zoals lychees, durian en Chinese Ya-peren). Die worden twee keer per week vers ingevlogen vanuit Azië. Naast de traditionele Aziatische producten (rijst en mie in honderden soorten van verschillende merken, alcoholische en non-alcoholische versnaperingen, diepvriesproducten zoals vis, dimsum en ijs in exotische smaken) verkoopt Oriental Delft tevens een keur aan Surinaamse en Amerikaanse producten. De vestiging bij u in de buurt heeft ruim 10 jaar ervaring, 800 vierkante meter aan vloeroppervlakte en een uitstekende locatie langs de snelweg (A13). Tot ziens bij Oriental Delft BV. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur (op vrijdag geopend tot 21.00 uur). Op zondag gesloten, met uitzondering van de eerste zondag van de maand, geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Internet: http://www.amazingoriental.com of www.orientalwebshop.nl. Telefoon: (015) - 215 30 99.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12