Sauna en beautycentrum viert twintigjarig bestaan

Algemeen

Jan van der Meer voor de nieuwe aanwinst van Centre du Lac: de hout gestookte sauna.

PIJNACKER – Met een Open Huis viert Centre du Lac aan de Katwijkerlaan 105 op donderdag 26 maart a.s. zijn twintigjarig bestaan. Toen het centrum voor het eerst open ging, was het iets heel bijzonders. In de afgelopen twee decennia is er echter veel veranderd.

De sauna- en wellnessbranche is inmiddels alom geaccepteerd èn het Pijnackerse centrum is meegegroeid met de wensen van de gasten. In het begin waren er een sauna, een zwembad, een Turks stoombad en een beautycenter. In de loop der jaren is er regelmatig uitgebreid, zowel qua beschikbare ruimte als qua aanbod en activiteiten. Met zo nu en dan een verfrissende facelift van het interieur. Anno 2009 heeft Centre du Lac de beschikking over diverse saunafaciliteiten, baden, massageruimtes, solaria, een beautycentrum, een kapsalon, rustruimtes, terrassen en een restaurant. 

“Voor onze gasten is een bezoek een dagje vakantie”, stelt eigenaar Jan van der Meer. “Kwaliteit, rust en persoonlijke aandacht zijn dan erg belangrijk.” De viering van het twintigjarig bestaan is op donderdag 26 maart. “Overdag zijn we gewoon open, maar we sluiten om een uurtje of zes. De gasten van die dag trakteren we op een cadeaubon, die recht geeft op een saunabezoek bij de volgende keer dat ze komen. Vanaf half zeven ’s avonds vieren we ons verjaardagsfeest en kan iedereen gekleed ons complex bezoeken.” De bezoekers kunnen op hun gemak alle nieuwe en vertrouwde mogelijkheden bekijken. Op het programma van het Open Huis staan ook verschillende demonstraties in het beautycentrum, proeverijen in het horecagebeuren, een expositie en er zijn kunstenaars aanwezig om mensen te portretteren. Telefoon: (015) - 369 67 67. Internet: www.centredulac.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!